Zásobník na toaletný papier DETROIT WENKO

Zásobník na toaletný papier DETROIT WENKO

Zásobník na toaletný papier DETROIT WENKO

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zásobník na toaletný papier DETROIT WENKO - popis produktu

Zásobník na toaletný papier DETROIT WENKO je praktický a nezaberie takmer žiadne miesto. Je totiž nástenný. Pripevníte ho veľmi jednoducho a bez vŕtania. Montážny systém Turbo-Loc sa vyznačuje silným držaním na všetkých hladkých a mierne štruktúrovaných povrchoch. Špeciálna lepiaca podložka umožňuje rýchle a jednoduché pripevnenie a možno ju znova sňať bez stôp. Alternatívou k lepiacej podložke sú hmoždinky a skrutky pre montáž na stenu.Nosnosť 40 kg. Materiál: pochrómovaná nerezová oceľ, plastové prvky. Rozmery: 13,5 x 36 x 14 cm. Vyrobila nemecká spoločnosť Wenko.Zásobník na toaletný papier DETROIT WENKONástenné prevedenieJednoduchá a rýchla montáž bez vŕtaniaNosnosť 40 kgJednoduchý montážny systém Turbo-LocNerez s plastovými prvkami

Produkt Zásobník na toaletný papier DETROIT WENKO je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kúpeľnové doplnky od značky Wenko.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletný papier, je v ponuke značky Wenko.

Zásobník na toaletný papier DETROIT WENKO - parametre produktu

Zásobník na toaletný papier DETROIT WENKO - história ceny a dostupnosti

Zásobník na toaletný papier DETROIT WENKO - ďalšie zaujímavé produkty

Zásobník na toaletný papier DETROIT WENKO - ako nakúpiť najvýhodnejšie?