Zadný Kryt Comfy Case Zelený – Huawei Nova 10

Zadný Kryt Comfy Case Zelený – Huawei Nova 10

Zadný Kryt Comfy Case Zelený – Huawei Nova 10

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zadný Kryt Comfy Case Zelený – Huawei Nova 10 - popis produktu

Elegantný zadný kryt Comfy case na telefón Huawei Nova 10 zelený ponechá vášmu telefónu jeho pôvodnú veľkosť a hrúbku, no zároveň mu poskytne účinnú ochranu počas každodenného používania. Zlaté lemovanie v kombinácii s príjemnou farbou krytu dotvára príťažlivý vzhľad. Materiál Tento kryt je vyrobený z obľúbeného TPU materiálu, ktorý poskytuje vášmu telefónu maximálnu ochranu pred poškriabaním, ušpinením, prachom a inými nedokonalosťami. Napriek svojej odolnosti nepôsobí robustne a nezväčšuje telefón. Účinná ochrana Vyvýšené okraje po celej prednej strane krytu a výrezu okolo zadného fotoaparátu účinne chránia displej i šošovky pred poškriabaním na rovnom povrchu. Kompletné krytie v štyroch rohoch krytu majú za úlohu stlmiť pád zariadenia. Vďaka svojej jemnej textúre odoláva odtlačkom prstov. Pre úplnú ochranu displeja odporúčame aplikovať tvrdené sklo na mobil. Maximálne využitie telefónu Kryt obsahuje všetky potrebné výrezy a vy môžete svoj telefón využívať naplno bez jeho zloženia. Puzdro je plne kompatibilné s bezdrôtovými technológiami, neruší indukčné nabíjanie a NFC.

Produkt Zadný Kryt Comfy Case Zelený – Huawei Nova 10 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mobilné telefóny, vyrába ho značka OEM, vo farebnej verzii zelená, nájdete ho v e-shope Lacnekryty.sk.

Zadný Kryt Comfy Case Zelený – Huawei Nova 10 - parametre produktu

FarbaZelená
MateriálTermoplastický polyuretan (TPU)
ModelHuawei Nova 10
KategóriaTelefóny, Mobilné telefóny, Zelenina
ZnačkaOEM
Farbazelená
E-shopLacnekryty.sk

Zadný Kryt Comfy Case Zelený – Huawei Nova 10 - história ceny a dostupnosti

Zadný Kryt Comfy Case Zelený – Huawei Nova 10 - ďalšie zaujímavé produkty

Zadný Kryt Comfy Case Zelený – Huawei Nova 10 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?