Záclona Romantic so zlatými krúžkami biela

Záclona Romantic so zlatými krúžkami biela

Záclona Romantic so zlatými krúžkami biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záclona Romantic so zlatými krúžkami biela - popis produktu

Páčia sa vám nežné a vzdušné interiéry? Jedným z hlavných prvkov, ktorý dodáva miestnosti na jemnosti, sú záclony. Záclona & Romantic vďaka krúžkom po umiestnení na tyč tvoria pravidelné vlny, ktoré dodávajú priestoru na eleganciu. Pri otvorenom okne počas jarného popoludnia vyzerá skvele, keď ľahko zafúka vánok a voál pokračuje jeho smerom. Romantickú atmosféru podčiarkuje jemné vyšívanie po celej jej dĺžke. Skvele sa hodí do dievčenskej izby či kuchyne a obývacej izby ladenej do Provence štýlu. Je vyrobená z polyesteru, ľahko sa udržuje a zároveň príjemne pohladí dlaň pri dotyku. Špecifikácia produktu: Voálová záclona Zlaté krúžky Provence štýl Nechlórovať Nečistiť chemicky Nesušiť v sušičke Ručné pranie, maximálne na 30 stupňov Nežehliť K dispozícii v ďalších rozmeroch Barva kroužků: Zlatá, Gramáž materiálu: 62 g/m2, Materiál: Polyester, Počet ok: 8, Šířka: 140 cm, Výška: 140 cm

Tento produkt nájdete v skupine Krúžky na záclony od značky HOMEDE, farebné prevedenie je biela v ponuke e-shopu HouseLand.sk.

Záclona Romantic so zlatými krúžkami biela - parametre produktu

Farbabiela
KategóriaKrúžky na záclony
ZnačkaHOMEDE
Farbabiela
E-shopHouseLand.sk

Záclona Romantic so zlatými krúžkami biela - história ceny a dostupnosti

Záclona Romantic so zlatými krúžkami biela - ďalšie zaujímavé produkty

Záclona Romantic so zlatými krúžkami biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?