YARILO man 1x50 ks

YARILO man 1x50 ks

YARILO man 1x50 ks

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 45,75 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

YARILO man 1x50 ks - popis produktu

Výživový doplnok. Obsahuje inozitol, folát v biologicky aktívnej forme, zinok, selén, vitamíny C a E, vitamín D3, L-karnitín, L-arginín.

Výhody:

  • Folát zohráva úlohu v procese delenia buniek, vrátane buniek pohlavných, a prispieva k normálnej látkovej premene homocysteínu.
  • Zinok podporuje udržanie normálnej hladiny testosterónu v krvi a prispieva k normálnej plodnosti a reprodukcii.
  • Selén prispieva k správnej spermatogenéze a spolu s vitamínmi C a E prispievajú k ochrane buniek pred oxidačným stresom.
  • Vitamín D3 sa podieľa na procese delenia buniek.
  • L-karnitín je biologicky aktívna forma aminokyseliny karnitínu. Karnitíny sa prirodzene koncentrujú v nadsemenníkoch, spermiách a semennej tekutine.
  • L-arginín je aminokyselina, ktorá je hojnou súčasťou protamínov – proteínov vyskytujúcich sa predovšetkým v spermiách.
  • Neobsahuje umelé sladidlá ani farbivá.

Použitie: Odporučené dávkovanie: 1 vrecúško denne. Obsah vrecka sa nasype do úst, nechá rozpustiť a prehltne. Nie je potreba zapíjať.Odporučená doba užívania: Najmenej po dobu troch mesiacov. Užívať ideálne aspoň 3 mesiace pred plánovaným pohlavným stykom s cieľom oplodnenia alebo odberom spermií na účely oplodnenia.

Upozornenie: Výrobok je určený pre dospelých mužov. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Výživové doplnky sa nesmú používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uskladňujte mimo dosahu malých detí. Skladujte v suchu a tme, na mieste chránenom pre zdrojmi tepla. Nepoužívajte ak je obal poškodený. Nepoužívajte po uplynutí doby použiteľnosti. Nepoužívajte v prípade alergie, alebo pri podozrení na alergiu, na nejakú zložku prípravku.

YARILO man 1x50 ks - história ceny a dostupnosti

YARILO man 1x50 ks - ďalšie zaujímavé produkty

YARILO man 1x50 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?