YANKEE CANDLE Sun-warmed Meadows

YANKEE CANDLE Sun-warmed Meadows

YANKEE CANDLE Sun-warmed Meadows

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

YANKEE CANDLE Sun-warmed Meadows - popis produktu

Sviečka YANKEE CANDLE Sun-warmed Meadows: Sviečky Yankee Candle patria medzi svetovú špičku na poli aromatizovaných sviečok. Ich vôňa je natoľko jedinečná a intenzívna, že si ich nemožno pomýliť so žiadnym iným produktom. Yankee Candle Sun-warmed Meadow je vyrobená z najkvalitnejších surovín a z čisto prírodných vonných výťažkov. Ručne tvarovaný knôt, moderný dizajn a dlhá životnosť zaistia, že váš domov bude prevoňaný tou najkrajšou vôňou, ktorá nadchne rodinných príslušníkov a ohromí vaše návštevy. Kľúčové vlastnosti sviečky Yankee Candle Sun-warmed Meadow Intenzívna aróma prevonia celý bytDoba horenia až 80 hodínKvalitné suroviny a prírodné vonné výťažkySviečky Yankee Candle majú ručne tvarovaný knôtModerný dizajn a praktické balenie v skleSviečka Sun-warmed Meadow vyhorí do posledného kúska Nechajte sa unášať intenzívnou vôňouSviečka Yankee Candle vás svojou vôňou zabalí do mäkkej voňavej deky a obklopí vás hrejivou aurou domova. Aróma sviečky je naplnená vôňou levandule a citrusov. Ponúkne až 80 hodín intenzívnej vône, ktorá prevonia váš domov a naplní ho neobyčajnou atmosférou. Moderný dizajn a praktické sklenené balenie je vhodné do každého interiéru. So sviečkou Yankee Candle prežijete pravý aromatický sen, ktorý povzbudí vašu fantáziu.

Produkt YANKEE CANDLE Sun-warmed Meadows patrí do skupiny produktov Osviežovače vzduchu, je v ponuke značky YANKEE CANDLE.

YANKEE CANDLE Sun-warmed Meadows - parametre produktu

YANKEE CANDLE Sun-warmed Meadows - história ceny a dostupnosti

YANKEE CANDLE Sun-warmed Meadows - ďalšie zaujímavé produkty

YANKEE CANDLE Sun-warmed Meadows - ako nakúpiť najvýhodnejšie?