Xiaomi Watch S1 Charging Dock GL

Xiaomi Watch S1 Charging Dock GL

Xiaomi Watch S1 Charging Dock GL

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Xiaomi Watch S1 Charging Dock GL - popis produktu

Nový zážitok z nabíjania Magnetické uchytenie Vynikajúce remeselné spracovanie Bezdrôtové nabíjanie Magnetické bezdrôtové nabíjanie Keď hodinky umiestnite do blízkosti nabíjacieho doku, vytiahnu sa doň a začnú sa automaticky nabíjať. Jednoduché a ľahké Kompaktný a prenosný dizajn uľahčuje nabíjanie bez problémov a obmedzení. Precízne vyrobené pre spoľahlivosť a odolnosť Veľká cievka dokonale dopĺňa aktuálny riadiaci čip a umožňuje rýchle a bezpečné nabíjanie. Vyrobené najmodernejšími procesmi na zaistenie bezpečnosti a spoľahlivosti počas používania. Viacero úrovní ochrany: Ochrana proti prepätiu Ochrana proti prehriatiu Nadprúdová ochrana Podpäťová ochrana Špecifikácie Meno Produktu: Nabíjací dok pre hodinky Xiaomi Watch S1 Materiály: PC Rozmery produktu: 46,6 x 46,6 x 9,8 mm Obsah balenia: Nabíjací dok x1 1x nabíjací kábel typu C Záručný list x1

Produkt Xiaomi Watch S1 Charging Dock GL patrí do skupiny produktov Smart hodinky, vyrába ho značka Xiaomi, XIAOMI prísluš. vo veľkosti ks, v ponuke predajcu Mobilonline.sk.

Xiaomi Watch S1 Charging Dock GL - parametre produktu

VeľkosťKS
EKOBOXÁno
Druh produktuNáramky
Amazon Handling Time4
KategóriaHodinky, Smart hodinky
ZnačkaXiaomi, XIAOMI prísluš.
Veľkosťks
E-shopMobilonline.sk

Xiaomi Watch S1 Charging Dock GL - história ceny a dostupnosti

Xiaomi Watch S1 Charging Dock GL - ďalšie zaujímavé produkty

Xiaomi Watch S1 Charging Dock GL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?