XD Design Elle Fashion Ružová

XD Design Elle Fashion Ružová

XD Design Elle Fashion Ružová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

XD Design Elle Fashion Ružová - popis produktu

Chcete vyzerať štýlovo, a zároveň mať svoje veci v bezpečí? Oboje vám umožní dámsky batoh Bobby Elle. Môže sa pochváliť krásnym a jednoduchým dizajnom a šikovne umiestenými zipsami a vreckami, ktoré zabránia vreckárom z batoha čokoľvek vziať. Vnútri na vás čaká niekoľko priehradiek na drobnosti a pútko slúžiace na upevnenie fľaše. Tento batoh vám budú ostatné dámy závidieť. skryté zipsy a vrecká bránia vykradnutiu čalúnený oddiel na tablet veľkosti 9,7' vnútorné otvorené priehradky vnútorná kapsička na zips vrecko na zips v chrbtovej časti držiak na fľašu reflexné prvky extra ľahký odolný proti nárazom PP panel v prednej časti bráni prerezaniu

Tento produkt nájdete v skupine Dámske batohy, patrí značke XD Design, vo farbe ružová, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Produkt XD Design Elle Fashion Ružová patrí do skupiny produktov Dámske tašky, patrí značke XD Design, vo farbe ružová, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Fashion batohy, patrí značke XD Design, vo farbe ružová, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

XD Design Elle Fashion Ružová - parametre produktu

XD Design Elle Fashion Ružová - história ceny a dostupnosti

XD Design Elle Fashion Ružová - ďalšie zaujímavé produkty

XD Design Elle Fashion Ružová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?