Xbeach 2.0 grey

Xbeach 2.0 grey

Xbeach 2.0 grey

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 20,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Xbeach 2.0 grey - popis produktu

Neoprénové ponožky Xbeach 2.0 grey: Neoprénové ponožky Xbeach 2.0 poskytnú vašim chodidlám spoľahlivú ochranu pri plážovom volejbale aj vodných športoch. Vďaka ich vlastnostiam a veľmi nízkej hmotnosti nijako neobmedzujú pri hre. Naopak vám umožnia pohybovať sa rýchlejšie po piesku a tiež vyskočiť vyššie. Vyrobené sú z neoprénu a obsahujú tiež 5 % podiel nylonu a polyesteru. Ponožky Xbeach 2.0 vám zaistia lepšiu stabilitu, cit a súčasne ochránia vaše nohy. Okrem plážového volejbalu ich môžete využiť aj na raft či kanoe. Kľúčové vlastnosti neoprénových ponožiek Xbeach 2.0 grey Neoprénové ponožky vhodné na plážový volejbalMožno ich využiť aj na vodné športyXbeach 2.0 neobmedzujú pri hreUmožnia pohybovať sa rýchlejšie po piesku a tiež vyskočiť vyššieZaistia lepšiu stabilitu, cit a ochránia nohyVyrobené z neoprénu a obsahujú tiež 5 % podiel nylonu a polyesteruFarebné vyhotovenie: bielo-sivé Veľkosti: XS, S, M, L, XL a XXL

Produkt Xbeach 2.0 grey patrí do skupiny produktov Neoprénové ponožky, je v ponuke značky Xbeach, v ponuke predajcu Alza.sk.

Xbeach 2.0 grey - parametre produktu

Xbeach 2.0 grey - história ceny a dostupnosti

Xbeach 2.0 grey - ďalšie zaujímavé produkty

Xbeach 2.0 grey - ako nakúpiť najvýhodnejšie?