XAVAX Mechanický teplomer na potraviny

XAVAX Mechanický teplomer na potraviny

XAVAX Mechanický teplomer na potraviny

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

XAVAX Mechanický teplomer na potraviny - popis produktu

Kuchynský teplomer XAVAX Mechanický teplomer na potraviny:Mechanický teplomer XAVAX dokáže súčasne merať teplotu pripravovaného pokrmu a teplotu v rúre. Je ideálny pre prípravu rýb, hydiny a iných druhov mäsa. Varte ako profesionál. Tento teplomer je vyrobený z matnej nehrdzavejúcej ocele a jeho dva ukazovatele merajú súčasne aktuálnu teplotu v rúre na pečenie, v rozmedzí 50 °C až 250 °C a teplotu pokrmu v rozmedzí 30 °C až 100 °C. Vaše jedlá budú tak vždy dokonale pripravené podľa vášho želania. Zabránite zbytočnému vysúšaniu Kľúčové vlastnostiTeplomer 2 v 1 pre súčasné meranie teploty pokrmov a teploty v rúreUkazovateľ 1 meria aktuálnu teplotu v rúre na pečenieUkazovateľ 2 meria vnútornú teplotu pokrmov (bez nutnosti rezania alebo krájania)Rozsah merania vnútri rúry: 50 – 250 °CRozsah merania pečeného pokrmu: 30 – 100 °C 

Produkt XAVAX Mechanický teplomer na potraviny je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kuchynské teplomery od značky XAVAX v ponuke e-shopu Alza.sk.

Produkt XAVAX Mechanický teplomer na potraviny má priradený EAN kód 4047443019929.

XAVAX Mechanický teplomer na potraviny - parametre produktu

XAVAX Mechanický teplomer na potraviny - história ceny a dostupnosti

XAVAX Mechanický teplomer na potraviny - ďalšie zaujímavé produkty

XAVAX Mechanický teplomer na potraviny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?