Wooden Spoon detské organické telové maslo 100ml

Wooden Spoon detské organické telové maslo 100ml

Wooden Spoon detské organické telové maslo 100ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Wooden Spoon detské organické telové maslo 100ml - popis produktu

Organické certifikované detské maslo vyrobené z najlepších prírodných olejov na výživu, upokojenie a ochranu jemnej detskej pokožky. Nadýchaná konzistencia sa topí na pokožke a zanecháva zamatovo hebký pocit.

Maslo obsahuje iba prírodné zložky prémiovej kvality. Výrobok spĺňa najnovšie požiadavky EÚ a má externé odborné posúdenie bezpečnosti a účinnosti.

Tento produkt neobsahuje chemikálie, ropné deriváty, konzervačné látky, GMO a syntetické zložky.

Čo obsahuje detské telové maslo Wooden Spoon?

Bambucké maslo* sa získava z orechov afrického bambuckého stromu. Je bohatý na cenné mastné kyseliny, vitamíny a mikroživiny, ktoré hlboko vyživujú a zvlhčujú pokožku. Pomáha rýchlo regenerovať a opraviť veľmi suchú pokožku.

Kokosový olej* sa extrahuje z vnútra kokosového ovocia. Má charakteristickú kokosovú vôňu a snehobielu konzistenciu. Zvlhčuje a vyživuje pokožku.

Kakaové maslo* je extrahované z kakaových bôbov a má neodolateľnú čokoládovú vôňu. Zvlhčuje pokožku a zlepšuje elasticitu.

Sladký mandľový olej* je bohatý na vitamíny A, E, D, B1, B2 a B6, minerály horčík a vápnik, ako aj veľké množstvo mononenasýtených kyselín, omega-3 a iných mastných kyselín. Je vhodný na každodenné použitie aj pre tú najcitlivejšiu pokožku. Olej vyživuje, zjemňuje a je známy ako vynikajúci prostriedok na upokojenie suchosti a podráždenia pokožky.

Arganový olej* je silný antioxidant. Do pokožky sa dobre vstrebáva, preniká do hĺbky a dôkladne ju hydratuje.

Makadamiový olej* má ochranný, zjemňujúci a upokojujúci účinok. Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva nepríjemný mastný film. Hydratačný a regeneračný pre suchú, šupinatú a namáhanú pokožku.

Prírodný vitamín E** je silný antioxidant, ktorý udrží ostatné prírodné zložky dlhšie čerstvé.

*Bio certifikovaná prísada, potravinárska

**Prírodná zložka

Tento produkt nájdete v skupine Telové oleje, vyrába ho značka eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Produkt Wooden Spoon detské organické telové maslo 100ml patrí do skupiny produktov Detská výživa, je v ponuke značky eTabletka v ponuke e-shopu eTabletka.sk.

Wooden Spoon detské organické telové maslo 100ml - parametre produktu

Wooden Spoon detské organické telové maslo 100ml - história ceny a dostupnosti

Wooden Spoon detské organické telové maslo 100ml - ďalšie zaujímavé produkty

Wooden Spoon detské organické telové maslo 100ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?