Women's panties Bodylok menstrual black #5353974

Women's panties Bodylok menstrual black #5353974

Women's panties Bodylok menstrual black #5353974

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Women's panties Bodylok menstrual black - popis produktu

Women's period panties Bodylok Are you looking for period panties that will give you freedom and comfort all day long? Then these Bodylok period panties are the right choice!       Bamboo period panties are a healthy and eco-friendly alternative if you're having your days. Their technology will protect you against leakage and odors. These panties have MEDIUM absorption (16-18 ml = 2-3 tampons) and are for daily wear. They have a French cut cut, a higher waist and are semi-transparent. We recommend taking one size larger.     Learn more below in the classic product information. Size chart BODYLOK - WOMEN'S PANTIES WAIST SIZE (CM) WITH 64-69 M 70-75 L 76-81 XL 82-87 XXL 88-100

Tento produkt sa nachádza v kategórii Spodné prádlo od značky Bodylok, je vyrobený vo veľkosti L, farebné prevedenie je ČIERNA, šedá, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý female.

Produkt Women's panties Bodylok menstrual black #5353974 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské prádlo, je v ponuke značky Bodylok, veľkosť odpovedá označeniu L, farebné prevedenie je ČIERNA, šedá v ponuke e-shopu Factcool.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske spodné prádlo, vyrába ho značka Bodylok, je vyrobený vo veľkosti L, farebné prevedenie je ČIERNA, šedá, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý female.

Women's panties Bodylok menstrual black - parametre produktu

Farbačierna | šedá
Veľkosťčierna | šedá
Určeniefemale
KategóriaSpodné prádlo, Dámské prádlo, Dámske spodné prádlo
ZnačkaBodylok
VeľkosťL
FarbaČIERNA, šedá
Určeniefemale
E-shopFactcool.sk

Women's panties Bodylok menstrual black - história ceny a dostupnosti

Women's panties Bodylok menstrual black - ďalšie zaujímavé produkty

Women's panties Bodylok menstrual black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?