Wilson NCAA Vivido Replica White/Orange/Purple Futbalová lopta

Wilson NCAA Vivido Replica White/Orange/Purple Futbalová lopta

Wilson NCAA Vivido Replica White/Orange/Purple Futbalová lopta

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Wilson NCAA Vivido Replica White/Orange/Purple Futbalová lopta - popis produktu

Futbalová lopta, ktorá predstavuje jasnú víziu vašej súťaže v 20-panelovej konštrukcii s geometrickými úderovými zónami, je postavená podobne ako hracia lopta pre súťaž NCAA. Pomocou technológie Visual spin a krytu skonštruovaného pre presné ovládanie je táto odolná futbalová lopta pripravená na elitnú súťaž. Konštrukcia panelu: Šitá Duša lopty: Tlakový uzáver Obal: Textúrovaný TPU kompozit Vnútorná konštrukcia: Šitá zosilnená látka Konfigurácia panelov: 20 VLASTNOSTI Špičková detekcia rotácie Technológia VST (Visual Spin Technology) využíva farebné variácie na uľahčenie detekcie rotácie a sledovania lopty. Pocit / Ovládanie Už pri prvom dotyku spoznáte, že táto lopta je iná, textúrovaný poťah zlepšuje kontrolu medzi nohou a loptou pri každom dotyku. Úderné zóny Wilsonov unikátny 20-panelový dizajn optimalizuje geometrické úderové zóny pre kontrolované a presné údery. Predĺžená životnosť Minimalizuje príjem vlhkosti, aby sa predĺžila životnosť a výkon lopty. Výkon / Sila Výkonná penová podšívka umožňuje vysokú návratnosť energie pri každom údere pre ešte silnejší úder. Materiál: Syntetická koža Farba podľa výrobcu: White/Orange/Purple Typ aktivity: Futbal Krajina pôvodu: Čína Veľkosť: 5 Farba: Biela

Tento produkt sa nachádza v kategórii Futbalové lopty, je v ponuke značky Wilson vo veľkosti 5, farebná verzia je White, materiál je Synthetic Leather v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Wilson NCAA Vivido Replica White/Orange/Purple Futbalová lopta - parametre produktu

FarbaWhite
VeľkosťWhite
MateriálSynthetic Leather
KategóriaFutbal, Lopty, Futbalové lopty
ZnačkaWilson
Veľkosť5
FarbaWhite
MateriálSynthetic Leather
E-shopMuziker.sk

Wilson NCAA Vivido Replica White/Orange/Purple Futbalová lopta - história ceny a dostupnosti

Wilson NCAA Vivido Replica White/Orange/Purple Futbalová lopta - ďalšie zaujímavé produkty

Wilson NCAA Vivido Replica White/Orange/Purple Futbalová lopta - ako nakúpiť najvýhodnejšie?