Wilson Blade Feel 100 Racket L2 Tenisová raketa

Wilson Blade Feel 100 Racket L2 Tenisová raketa

Wilson Blade Feel 100 Racket L2 Tenisová raketa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Wilson Blade Feel 100 Racket L2 Tenisová raketa - popis produktu

Táto raketa prináša silu a kontrolu. Budete cítiť to spojenie s loptičkou, dáva súťaživým klubovým hráčom istotu, ktorú potrebujú na kontrolu bodov. Všetko na tejto rakete je navrhnuté tak, aby sa zlepšil pocit, od geometrie rámu cez stredne veľkú hlavu až po technológiu BLX, ktorá filtruje vibrácie. Highlighty Grafitové zloženie poskytuje vynikajúcu kombináciu kontroly, pocitu a sily so silnou konštrukciou BLX - Basalt Carbon Fiber Composite znižuje vibrácie rakety pre lepší pocit Systém obvodového závažia zlepšuje torznú stabilitu Stredne veľká hlava poskytuje lepší pocit a kontrolu Cushion-Aire Grip prepožičiava pohodlnejšie uchopenie rakety Cool dizajn a výkon riadený pocitom inšpirovaný výkonnostnou sériou Blade Vopred vypletená BLX - Kompozit bazaltových karbónových vlákien Tkané bazaltové vlákna odfiltrujú frekvencie a vibrácie pre čistejšiu spätnú väzbu a lepší pocit pri dopade s loptou. Grip Cushion-Aire Mäkký grip poskytuje vynikajúci komfort pri všetkých typoch striel. Kompozit Zmes špičkových kompozitných materiálov vytvára väčšiu tuhosť pre lepšiu kontrolu v ľahkom zložení. Hmotnosť: 300 g Veľkosť gripu: L2 Hustota výpletu: 16 x 19 Krajina pôvodu: Čína Veľkosť hlavy: 645 cm² Dĺžka: 692 mm Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Green/White/Black Pohlavie: Unisex Farba: Zelená

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tenisové loptičky, patrí značke Wilson, vo farebnej verzii Green, nájdete ho u predajcu Muziker.sk a je prispôsobený unisex.

Wilson Blade Feel 100 Racket L2 Tenisová raketa - parametre produktu

FarbaGreen
Určenieunisex
KategóriaTenis, Rakety, Loptičky, Tenisové loptičky
ZnačkaWilson
FarbaGreen
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

Wilson Blade Feel 100 Racket L2 Tenisová raketa - história ceny a dostupnosti

Wilson Blade Feel 100 Racket L2 Tenisová raketa - ďalšie zaujímavé produkty

Wilson Blade Feel 100 Racket L2 Tenisová raketa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?