WELEDA Rastlinný zubný gél 75ml

WELEDA Rastlinný zubný gél 75ml

WELEDA Rastlinný zubný gél 75ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WELEDA Rastlinný zubný gél 75ml - popis produktu

Jedinečná kombinácia prírodných rastlinných zložiek ideálna na citlivé zuby.

Doprajte svojim citlivým zubom maximálnu starostlivosť. V jemnom géle sa ukrýva sila rastlín, ktorá vaše ústa dôkladne vyčistí a osvieži. Gél je veľmi šetrný a pri pravidelnom čistení napomáha brániť zápalom.

Citlivé zuby sa čistia o niečo horšie, napriek tomu je pravidelná hygiena dôležitá a neradno ju ignorovať. Rastlinný zubný gél je najšetrnejšou pastou, ktorá je vyvinutá práve pre potreby problematickej ústnej dutiny. Extrakt z myrhy a harmančeka pomáha brániť podráždeniu a udržuje ústa zdravé, zatiaľ čo kyselina kremičitá jemne čistí bez toho, aby poškodzovala zubnú sklovinu. Esenciálny olej z mäty piepornej a mäty klasnatej dodajú vášmu dychu dlhotrvajúcu sviežosť, krameria trojmužná zase v ústach posilňuje mäkké tkanivá. Pri pravidelnom používaní pomáha brániť tvorbe zubných kazov.

Výhody

Certifikovaná prírodná stomatologická starostlivosť. Bez cukru, umelých sladidiel, povrchovo aktívnych látok, syntetických konzervačných látok, príchutí, farbív alebo surovín získaných z minerálnych olejov. Vhodný pre vegánov.

Ako sa používa WELEDA Rastlinný zubný gél

Pravidelné čistenie rastlinným zubným gélom dvakrát denne pomáha zabrániť hromadeniu povlaku.

Produkt WELEDA Rastlinný zubný gél 75ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Gély na zuby, vyrába ho značka eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

WELEDA Rastlinný zubný gél 75ml - parametre produktu

KategóriaGély na zuby
ZnačkaeTabletka
E-shopeTabletka.sk

WELEDA Rastlinný zubný gél 75ml - história ceny a dostupnosti

WELEDA Rastlinný zubný gél 75ml - ďalšie zaujímavé produkty

WELEDA Rastlinný zubný gél 75ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?