WELEDA Masážny olej s arnikou 100ml

WELEDA Masážny olej s arnikou 100ml

WELEDA Masážny olej s arnikou 100ml

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 13,38 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WELEDA Masážny olej s arnikou 100ml - popis produktu

Doprajte si príjemnú masáž, ktorá prehreje vaše natiahnuté svaly.

Nielen aktívni športovci by mali venovať osobitnú pozornosť uvoľneniu a starostlivosti o natiahnuté svaly. Náš masážny olej s extraktom z kvetov arniky, ktorá vyniká hrejivým účinkom, uvoľňuje napätý, bolestivý pocit namáhaných svalov. Pridané brezové listy podporujú prirodzenú funkciu pokožky a ponúkajú jej dokonalé upokojenie.

Masážny olej Arnika, jeden z ikonických produktov spoločnosti Weleda, je ukážkou prirodzenej sily prírody. Čisté rastlinné oleje zo slnečnice a olív sú zmiešané s výťažkami z arnikových kvetov a brezových listov, ktoré vyhladzujú pokožku a zlepšujú jej pružnosť aj pevnosť. Pripravte svoje telo na športový výkon masážou, ktorá zvyšuje krvný obeh, alebo sa po intenzívnej činnosti zahrejte stimulujúcou vôňou levanduľových a rozmarínových éterických olejov.

Výhody

Prehrieva, osviežuje, spevňuje pokožku, zvyšuje jej pružnosť a regeneruje ju. Podporuje zdravý prietok krvi a tým chráni pred kŕčmi či bolestivými svalmi. Dermatologicky testované, nedráždi pokožku. Certifikovaná prírodná kozmetika bez syntetických látok, vôní, farbív a surovín získavaných z minerálnych olejov. Vhodný pre vegánov.

Extrakt z arniky horskej Extrakt kvitnúce arniky podporuje metabolizmus kože a má antimikrobiálne účinky. Je tiež vhodnou súčasťou prípravkov pre unavené nohy. Ako sa používa WELEDA Masážny olej s arnikou

Rozohrejte pár kvapiek v dlaniach a potom vmasírujte do pokožky. Vhodné ako uvoľnenie po športovom výkone alebo ako príprava na spánok po horúcom kúpeli či sprche. Neaplikujte na narušenú kožu.

WELEDA Masážny olej s arnikou 100ml - história ceny a dostupnosti

WELEDA Masážny olej s arnikou 100ml - ďalšie zaujímavé produkty

WELEDA Masážny olej s arnikou 100ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?