WELEDA Krém na ruky granátové jablko regeneračný 50ml

WELEDA Krém na ruky granátové jablko regeneračný 50ml

WELEDA Krém na ruky granátové jablko regeneračný 50ml

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 9,38 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WELEDA Krém na ruky granátové jablko regeneračný 50ml - popis produktu

Chráni zrelú pokožku rúk pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.

Nežný dotyk organického oleja zo semienok granátového jablka pre zručné, tvrdo pracujúce ruky.

Aj ruky potrebujú láskavý prístup. Odmeňte ich starostlivosťou v podobe regeneračného krému, ktorý vonia granátovým jablkom. Luxusná kombinácia organického oleja z jeho karmínovo sfarbených semienok, bambuckého masla, sezamového oleja a extraktu zo zlatého prosa chráni pokožku pred voľnými radikálmi, pnutím a popraskaním. Ľahko ochabnutá koža získa svoju stratenú pevnosť, pocit suchosti zmizne a vy si budete môcť užívať nekonečnú jemnosť.

Výhody

Certifikovaná prírodná kozmetika, bez syntetických konzervačných látok, vôní, farbív alebo surovín získaných z minerálnych olejov. Vhodný pre vegánov.

Olej zo semien granátového jablka Žltý až červenkastého, relatívne hustý olej semien granátového jablka je jeden z aktívnych olejov bohatý na vzácnu kyselinu punikovou (nenasýtená mastná kyselina). Tento cenný rastlinný olej má antioxidačné vlastnosti, ktoré zlepšujú regeneráciu pokožky a je preto považovaný ako vynikajúci prísada do produktov starostlivosti o suchú, starnúcu a namáhanú pokožku. Sezamový olej Sezamový olej je dokonalý masážny olej, používa sa pre starostlivosť o vetchou, suchú a zrelú pleť, ďalej je tiež používaný vo vlasových kondicionérov. Má významné antioxidačné účinky, schopnosť starať o pokožku a je ideálnym nosičom účinných látok. Sezamový olej má vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín, ako sú kyseliny olejová a linolénovej, rovnako ako fytosterolov a vitamínu E (gama-tokoferol). Ako sa používa WELEDA Krém na ruky granátové jablko

Vmasírujte krém do pokožky – či len tak, alebo po náročnej práci na záhrade – a užite si okamžitú úľavu od napätia a suchosti.

WELEDA Krém na ruky granátové jablko regeneračný 50ml - história ceny a dostupnosti

WELEDA Krém na ruky granátové jablko regeneračný 50ml - ďalšie zaujímavé produkty

WELEDA Krém na ruky granátové jablko regeneračný 50ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?