WELEDA Aroma Shower Energy sprchový gél 200ml

WELEDA Aroma Shower Energy sprchový gél 200ml

WELEDA Aroma Shower Energy sprchový gél 200ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WELEDA Aroma Shower Energy sprchový gél 200ml - popis produktu

Osviežte svoje zmysly energizujúcou 100 % prírodnou vôňou zázvoru, citrónovej trávy a cédrového dreva. Zatvorte oči a zhlboka dýchajte, zatiaľ čo sa bude naša biologicky odbúrateľná receptúra láskyplne starať o vašu pokožku a chrániť jej prirodzenú vlhkosť. Šetrné rastlinné aktívne látky majú jemný čistiaci efekt, zatiaľ čo ich vôňa podporuje vašu prirodzenú pohodu a vitalitu. Akonáhle sa 100 % prírodná vôňa rozvine, vezme vás na šťastné miesto a doslova vás nabije energiou. Znášanlivosť pokožkou je dermatologicky testovaná. Exkluzívna vôňa so 100 % prírodnými éterickými olejmi Zažite príval novej energie a zmyte zo seba všetky stopy únavy. Pikantná vôňa zázvoru obohatená o osviežujúcu citrónovú trávu a hrejivé cédrové drevo je skvelým začiatkom náročného dňa. Táto korenistá kombinácia inšpiruje vaše zmysly, odstráni vnútorné napätie a pomôže vám cítiť sa povznesene.

Výhody:

  • dopĺňa stratenú energiu
  • zachováva prirodzenú hydratáciu pokožky
  • rastlinné aktívne látky jemne čistia pokožku
  • znášanlivosť pokožkou je dermatologicky testovaná

Použitie: Naneste veľkorysé množstvo sprchového gélu na pokožku počas sprchovania alebo kúpeľa. Nižšia penivosť nemá vplyv na jeho umývacie schopnosti.

Produkt WELEDA Aroma Shower Energy sprchový gél 200ml patrí do skupiny produktov Sprchové gely, patrí značke eTabletka, nájdete ho v e-shope eTabletka.sk.

WELEDA Aroma Shower Energy sprchový gél 200ml - parametre produktu

WELEDA Aroma Shower Energy sprchový gél 200ml - história ceny a dostupnosti

WELEDA Aroma Shower Energy sprchový gél 200ml - ďalšie zaujímavé produkty

WELEDA Aroma Shower Energy sprchový gél 200ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?