Webber Naturals Resveratrol 90 kapsúl

Webber Naturals Resveratrol 90 kapsúl

Webber Naturals Resveratrol 90 kapsúl

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 22,67 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Webber Naturals Resveratrol 90 kapsúl - popis produktu

Resveratrol s extraktom z hroznových jadierok obsahuje iba aktívnu formu resveratrolu (trans-resveratrol) z Japonskej krídlatky. Tento silný antioxidant poskytuje ochranu proti starnutiu, podporuje kardiovaskulárne zdravie a imunitné funkcie.

Zloženie

Extrakt z japonskej krídlatky (Fallopia japonica) (koreň) (20% trans-resveratrol) 200 mg, Extrakt z hroznových jadierok (Vitis vinifera) (80% oligomérne proantokyanidíny) 25 mg

Ako sa dávkuje Webber Naturals Resveratrol

Odporúčané dávkovanie: 1 kapsula denne. Poraďte sa s lekárom ak užívate viac ako 6 týždňov.

Upozornenie

Neužívajte ak ste tehotná a dojčiaca žena, nevhodné pre deti. Nevhodné pre osoby užívajúce lieky proti zrážanlivosti krvi, vrátane nesteroidných protizápalových liekov a liekov s obsahom kyseliny acetylsalicylovej. Nie je vhodné pre ľudí so sklerózou multiplex (SM). Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť. Skladovať mimo dosahu malých detí.

Webber Naturals Resveratrol 90 kapsúl - história ceny a dostupnosti

Webber Naturals Resveratrol 90 kapsúl - ďalšie zaujímavé produkty

Webber Naturals Resveratrol 90 kapsúl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?