WC stojan easyStore ™ Joseph Joseph Bathroom

WC stojan easyStore ™ Joseph Joseph Bathroom

WC stojan easyStore ™ Joseph Joseph Bathroom

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WC stojan easyStore ™ Joseph Joseph Bathroom - popis produktu

WC stojan easyStore ™ Joseph Joseph Bathroom stojan na toaletné papiere s inovatívnym WC kefou a vyklápacie poličkou Výrobca: Joseph Joseph Joseph Joseph Bathroom easyStore ™ WC stojan stojan na toaletné papiere s inovatívnym WC kefou a vyklápacie poličkou. Stojan na toaletné papiere s inovatívnym WC kefou Joseph Joseph easyStore ™ Plus. Silikónová hlavice WC kefy (dodávaný aj samostatne pod označením Flex ™ / Flex ™ Plus) umožňuje prístup do každého záhybu WC misy vrátane ťažko prístupných okrajov. Dostatočná vzdialenosť silikónových štetín odstraňuje riziko zanášania kefy nečistotami. Po silikónovom povrchu kefy voda rýchlo steká späť do misy - nehrozí odkvapkávanie na podlahu pri vracaní kefy do stojanu. Silikónové hlavicu kefy nemusíte na rozdiel od bežných kief meniť. > Múdra duálny polička má vrchný nerezový diel na odloženie telefónu alebo knihy a odklápacie spodný diel k diskrétnemu uskladnenie ďalších sanitárnych potrieb. Silikónový prúžok na držiaku používaného toaletného papiera uľahčuje odtrhnutiu papiera z ruličky. Vyvážená základňa stojanu podporuje stabilitu, nerezový povrch s tzv. Fingerprint-proof úpravou je odolný proti zanechávanie odtlačkov prstov. Stojan čistite navlhčenou handričkou. Nepoužívajte abrazívne tkaniny / hubky alebo silné chemické čističe. Silikónový kefa čistite bieliacim prostriedkom alebo horúcou mydlovou vodou. Pri použití bieliaceho prostriedku sa vyhnite dlhodobému kontaktu s tyčí z nehrdzavejúcej ocele. Veľkosť: 17.5 x 23.5 x 76 cm

Tento produkt nájdete v skupine Toaletný papier, je v ponuke značky Joseph Joseph v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt WC stojan easyStore ™ Joseph Joseph Bathroom patrí do skupiny produktov WC kefy, patrí pod značku Joseph Joseph, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

WC stojan easyStore ™ Joseph Joseph Bathroom - parametre produktu

WC stojan easyStore ™ Joseph Joseph Bathroom - história ceny a dostupnosti

WC stojan easyStore ™ Joseph Joseph Bathroom - ďalšie zaujímavé produkty

WC stojan easyStore ™ Joseph Joseph Bathroom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?