WC predložka s výrezom CARMEN #7039087

WC predložka s výrezom CARMEN #7039087

WC predložka s výrezom CARMEN #7039087

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 59,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WC predložka s výrezom CARMEN - popis produktu

WC predložka CARMEN v netradičnom tvare bola vyrobená v Českej republike. Vyznačuje sa vysokou kvalitou materiálu aj prevedením. Je veľmi príjemná a hebká na dotyk. Vlákno polyakrylu UtraSoft je v predložke spracované v dvoch výškach: 2 a 1,4 cm. Tým zvyšuje hmatový pôžitok pre vaše chodidlá. Spodná protišmyková vrstva zaisťuje bezpečnosť. Materiál je rýchloschnúci a zamedzuje tým množeniu baktérií. Predložka si zachováva svoju stálofarebnosť aj po opakovanom praní. Vhodná do práčky aj sušičky.Výrobca ručí za kvalitu predĺženou 5-ročnou zárukou.WC predložkaVysoká kvalita materiálu aj prevedeniaPolyakrylové vlákno 2 cm a 1,4 cmSpodná protišmyková vrstvaBezpečnáSaváRýchloschnúcaStálofarebná aj po opakovanom praníVyrobená v ČR5-ročná záruka

Produkt WC predložka s výrezom CARMEN #7039087 patrí do skupiny produktov Kúpeľňové predložky, patrí značke Grund v ponuke e-shopu Astoreo.sk.

WC predložka s výrezom CARMEN - parametre produktu

WC predložka s výrezom CARMEN - história ceny a dostupnosti

WC predložka s výrezom CARMEN - ďalšie zaujímavé produkty

WC predložka s výrezom CARMEN - ako nakúpiť najvýhodnejšie?