WC kefa s držiakom na papier Bambus RD0321

WC kefa s držiakom na papier Bambus RD0321

WC kefa s držiakom na papier Bambus RD0321

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WC kefa s držiakom na papier Bambus RD0321 - popis produktu

WC sada stojan z bambusuToaletná súprava z bambusuModerný dizajnOdnímateľná plastová nádobaVymeniteľná hlava kefyS držiakom roleSada z bambusového drevaToaletná súprava presvedčila zaujímavou kombináciou materiálov. Prirodzenosť bambusu zvýrazňuje priateľská biela farba. Táto kombinácia sa stane upútavkou takmer v každej kúpeľni. Je veľmi praktické spojiť všetky toaletné potreby na jednom mieste. Držiak kotúčov je pripevnený v praktickej výške a je vždy ľahko prístupný. Toaletná kefa má vymeniteľnú hlavu a ochranný kryt proti špliechaniu vyrobený z kovu. Skladuje sa v odnímateľnej plastovej nádobe. To znamená, že môžete rýchlo a ľahko zabezpečiť potrebnú hygienu.Pri kúpe náhradnej hlavy kefy sa uistite, že samotná hlava má priemer približne 8 cm a vnútorný závit približne 12 mm, ako je to v prípade našej hlavy kefy.Toaletná súprava pozostávajúca z držiaka kefy a držiaka toaletného papiera ako praktického pomocníka v kúpeľni - takže máte kompletne toaletné doplnky úhľadne zabalené na ľahko prístupnom miesteElegantná toaletná súprava so zmesou prírodného bambusu, príjemného bieleho lakovaného dreva a kovu v modernom vzhľade z nehrdzavejúcej ocele - elegantný a štýlový pútač do vašej kúpeľneSamostatný držiak na toaletný papier s uzavretým stojanom na kefu - Bezpečný stojan na stabilnej základnej doske - V x Š x H: približne 75 x 19 x 19 cm - Zásobník na toaletný papier je vysoký približne 55 cmToaletná kefa má ochranu proti striekajúcej vode na každodenné použitie - S vymeniteľnou hlavou kefy - Kefa je umiestnená v hygienickom plastovom obale - Ľahko sa čistí!Medzi elegantne zakrivené bambusové vzpery je umiestnený držiak kotúčov s bielym dreveným krytom - na toaletný papier sa vždy ľahko sedíModerná súprava na toaletuPrírodný šarm vďaka bambusovému zrnuModerné zakrivené bočné vzperyOptické uvoľnenie bielou a kovovouKefa sa ľahko čistíS držiakom role na toaletný papierWC súpravy v jednotlivých častiachToaletná kefaPlastový držiak roleStojan na toaletyVeľkosť V x Š x H: približne 75 x 19 x 19 cmVáži približne 2,06 kgVyrobené z bambusu a bieleho lakovaného drevaKovová rukoväť kefyHlava toaletnej kefy je vymeniteľnárd 10020321

Tento produkt sa nachádza v kategórii WC kefy, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt WC kefa s držiakom na papier Bambus RD0321 je možné nájsť medzi produktmi v skupine WC sady, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

WC kefa s držiakom na papier Bambus RD0321 - parametre produktu

WC kefa s držiakom na papier Bambus RD0321 - história ceny a dostupnosti

WC kefa s držiakom na papier Bambus RD0321 - ďalšie zaujímavé produkty

WC kefa s držiakom na papier Bambus RD0321 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?