Vysoký kvetináč s vložkou CORBI antracit

Vysoký kvetináč s vložkou CORBI antracit

Vysoký kvetináč s vložkou CORBI antracit

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vysoký kvetináč s vložkou CORBI antracit - popis produktu

Vďaka precíznemu spracovaniu a najmä vysokej odolnosti voči zmenám teploty je truhlica CORBI úplne vhodná na celoročné používanie v interiéri aj exteriéri. Vyniká aj svojím vzhľadom - dizajn s betónovým efektom premení truhlicu na výnimočnú dekoráciu. Je vyrobená z kvalitného plastového materiálu, ktorý sa ľahko udržiava. Súčasťou kvetináča je aj vložka na sadenie rastlín. Špecifikácie produktu: Odolnosť voči zmenám teploty Vhodné do interiéru aj exteriéru Záloha je zahrnutá Originálny dizajn s betónovým efektom Rozmery: Šírka: 77 cm Hĺbka: 23,5 cm Výška: 68,7 cm Hmotnosť: 6 380 g Série: Truhlíky CORBI, Dĺžka vrátane závesných lán: 77 cm, Hmotnost: 6380 g, Materiál: Plast, Samozavlažovací: Ne, Tvar: Hranaté, Typ: Stojací, Hloubka: 23,5 cm, Šířka: 77 cm, Výška: 68,7 cm

Produkt Vysoký kvetináč s vložkou CORBI antracit je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vysoké kvetináče, patrí značke Prosperplast, vo farbe šedá, nájdete ho u predajcu HouseLand.sk.

Vysoký kvetináč s vložkou CORBI antracit - parametre produktu

Vysoký kvetináč s vložkou CORBI antracit - história ceny a dostupnosti

Vysoký kvetináč s vložkou CORBI antracit - ďalšie zaujímavé produkty

Vysoký kvetináč s vložkou CORBI antracit - ako nakúpiť najvýhodnejšie?