Výhodný set bazénovej chémie - veľký

Výhodný set bazénovej chémie - veľký

Výhodný set bazénovej chémie - veľký

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Výhodný set bazénovej chémie - veľký - popis produktu

V sete Marimex dostanete všetky prípravky potrebné pre chemickú údržbu vášho bazéna. Je možné ho použiť pre všetky typy nadzemných bazénov. Súčasťou balenia je tester na meranie pH a koncentrácie chlóru.  Set obsahuje:Marimex Triplex 4,6 kg - tablety na starostlivosť o bazénovú voduMarimex Start 0,9 kg - pre prvotné ošetrenie bazénovej vodyMarimex pH- 2,7 kg - pre zníženie pH vodyMarimex pH+ 1,8 kg - pre zvýšenie pH vodyMarimex Chlor Stabil 0,9 kg - pre stabilizáciu chlóru vo vodeTester na pH a chlórovú koncentráciuPoužívajte biocídne prípravky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku.Výhody bazénovej chémie MarimexVyrobené v ČRVšetky produkty bazénovej dezinfekcie Marimex sú vyvinuté, vyrábané a balené v Českej republike. Veľmi starostlivo sa kontroluje pôvod všetkých surovín a monitoruje priebeh ich spracovania.Overená účinnosťViac ako 25 rokov sa staráme o to, aby voda vo vašich bazénoch bola bezpečná a čistá. Kvalita a účinnosť bazénovej dezinfekcie je tak overená nielen odborníkmi, ale aj nespočetným množstvom spokojných užívateľov.Komplexná starostlivosťObsiahla ponuka produktov chlórovej a bezchlórovej chémie sa komplexne stará o bazénovú vodu v priebehu celej kúpacej sezóny a zároveň spoľahlivo odvráti akúkoľvek pohromu v podobe rias či zákalov.

Produkt Výhodný set bazénovej chémie - veľký patrí do skupiny produktov Bazénová chémia, vyrába ho značka Marimex, nájdete ho v e-shope Marimex.sk.

Výhodný set bazénovej chémie - veľký - parametre produktu

Výhodný set bazénovej chémie - veľký - história ceny a dostupnosti

Výhodný set bazénovej chémie - veľký - ďalšie zaujímavé produkty

Výhodný set bazénovej chémie - veľký - ako nakúpiť najvýhodnejšie?