Vonná sviečka Yankee Candle stredná 3 knôty Citrus grove

Vonná sviečka Yankee Candle stredná 3 knôty Citrus grove

Vonná sviečka Yankee Candle stredná 3 knôty Citrus grove

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vonná sviečka Yankee Candle stredná 3 knôty Citrus grove - popis produktu

Sviečka Elevation je vrcholom elegancie. Vysoko kvalitné sklo, sójový vosk, nasýtený vybranými vonnými esenciami, spoločne s 3 bavlnenými knôtmi pre rýchlejšie voskové jazierko poskytne úžasný a intenzívny zážitok z vône. Unikátne je tiež viečko, slúži aj ako podstavec. Jeho tvar dobre pasuje do priehlbiny v dne sviečky, takže je sviečka stabilná. Viac plamienkov zvýši svetelný efekt sviečky. Parametre: 28 - 38 hodín horenia, 3 knôty, 10,5 x 10,5 x 9 cm, 347 gramov. Prípadné farebné zmeny hladkej zmesi sójového vosku sú prirodzené a neovplyvňujú kvalitu horenia či charakter a intenzitu vône.Charakter vône: Svieža a čistáHlava: citrónová kôra, veniec z borovicových vetvičiekSrdce: klinček, eukalyptusZáklad: céderDoba horenia 28 - 38 hodHmotnosť netto 347 gFarba žltáVonná sviečkaŠírka 10,5 cm, hĺbka 10,5 cm, výška 9 cm

Produkt Vonná sviečka Yankee Candle stredná 3 knôty Citrus grove patrí do skupiny produktov Vonné sviečky od značky YANKEE CANDLE.

Tento produkt nájdete v skupine Vonné vosky, patrí pod značku YANKEE CANDLE.

Vonná sviečka Yankee Candle stredná 3 knôty Citrus grove - parametre produktu

Vonná sviečka Yankee Candle stredná 3 knôty Citrus grove - história ceny a dostupnosti

Vonná sviečka Yankee Candle stredná 3 knôty Citrus grove - ďalšie zaujímavé produkty

Vonná sviečka Yankee Candle stredná 3 knôty Citrus grove - ako nakúpiť najvýhodnejšie?