Vital Proteins Marine Collagen prášok na prípravu nápoja, bez príchute 221g

Vital Proteins Marine Collagen prášok na prípravu nápoja, bez príchute 221g

Vital Proteins Marine Collagen prášok na prípravu nápoja, bez príchute 221g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vital Proteins Marine Collagen prášok na prípravu nápoja, bez príchute 221g - popis produktu

Vital Proteins Marine Collagen je morský kolagén. Jedná sa o neochutené kolagénové peptidy v prášku vyrobené zo šupín bielomasých rýb.

Čo sú kolagénové peptidy?

Kolagénové peptidy sú malé, rozpustné častice bielkovín získavané z hovädzieho alebo morského zdroja. O rozdieloch medzi hovädzím a morským kolagénom sa dozviete tu. Kolagén je po vode druhou najzastúpenejšou látkou v ľudskom tele. Nachádza vo všetkých našich spojivových tkanivách, šľachách, väzoch a kostiach. Spoločne s tým, ako starneme, si naše telá prirodzene vytvárajú čoraz menej kolagénu, a preto odporúčame zaradiť kolagénový doplnok stravy do vašej bežnej stravy. Naše kolagénové peptidy sú bioaktívne, čo znamená, že ich naše telo ľahko strávi a vstrebe.

Aké sú benefity užívania kolagénových peptidov?

Vital Proteins Marine Collagen je navrhnutý tak, aby podporil mladistvý vzhľad a zdravý životný štýl*. *Kolagén je bielkovina. Bielkoviny prispievajú k udržaniu silných kostí a rastu svalovej hmoty.

Prečo morský kolagén?

Okrem benefitov spojených s užívaním kolagénu samotného, ​​je morský kolagén vhodný aj pre pescetariány a ďalšie, ktoré vyhľadávajú alternatívu k hovädzej variante. Prečo Vital Proteins? Veríme, že si zaslúžite vysoko kvalitný kolagén. Zaviazali sme sa k tvorbe prémiových produktov na báze kolagénu, ktoré sú vytvorené z jednoduchých ingrediencií a podporujú tie, ktoré chcú žiť plnohodnotný a pulzujúci život. Naše produkty neobsahujú umelé ochucovadlá ani farbivá. Radšej vytvárame produkty, ktorým veríme a sú vyrobené z prísad, ktoré sú ľahko vysloviteľné.

Ako sa užíva Vital Proteins Marine Collagen

Dospelí a deti od 3 rokov: 1-2 odmerky prášku (6-12 g) sa zmiešajú s 250 ml tekutiny, dôkladne sa vzájomne premiešajú a nápoj sa vypije. Denne sa majú užívať maximálne 2 odmerky.

Upozornenie

Nie je určené deťom do 3 rokov. Môže obsahovať stopy mlieka. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Nie je určené ako náhrada vyváženej a pestrej stravy. Udržujte mimo dosah detí. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nepoužívajte, ak je ochranná plomba uzáveru porušená alebo chýba.

 

Vital Proteins Marine Collagen prášok na prípravu nápoja, bez príchute 221g - parametre produktu

KategóriaNápoje, Kolagén

Vital Proteins Marine Collagen prášok na prípravu nápoja, bez príchute 221g - história ceny a dostupnosti

Vital Proteins Marine Collagen prášok na prípravu nápoja, bez príchute 221g - ďalšie zaujímavé produkty

Vital Proteins Marine Collagen prášok na prípravu nápoja, bez príchute 221g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?