Vianočné dekorácie na stromček

Vianočné dekorácie na stromček

Vianočné dekorácie na stromček

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vianočné dekorácie na stromček - popis produktu

O PRODUKTE Minimálny počet pre objednanie je 12 kusov. Aj v kombinácii s inými drevenými ozdobami! K dreveným ozdobám je možnosť doobjednať si aj drevenú krabičku s gravírovaním za sumu 6 EUR. V prípade objednávky na viac ako 30 kusov, je krabička zdarma. Ozdoby sú vyrábané z 3 mm hrubej preglejky. Drevo nie je lakované, takže je možné si ho kreatívne dotvoriť. Napríklad nechať pomaľovať Vašimi deťmi. ROZMER Približne 8 x 8 cm DOPLNKOVÉ INFORMÁCIE V prípade akýchkoľvek otázok alebo požiadaviek, nás neváhajte kontaktovať telefonicky alebo na e-mail.

Produkt Vianočné dekorácie na stromček je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vianočné dekorácie, je v ponuke značky domtextilu.sk, farebná verzia je hnedá, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Vianočné stromčeky, je v ponuke značky domtextilu.sk, farebná verzia je hnedá, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Produkt Vianočné dekorácie na stromček patrí do skupiny produktov Vianočné ozdoby, patrí pod značku domtextilu.sk, vo farbe hnedá, v ponuke predajcu Domtextilu.sk.

Vianočné dekorácie na stromček - parametre produktu

Vianočné dekorácie na stromček - história ceny a dostupnosti

Vianočné dekorácie na stromček - ďalšie zaujímavé produkty

Vianočné dekorácie na stromček - ako nakúpiť najvýhodnejšie?