Vianočné darčekové tašky

Vianočné darčekové tašky "Vianočný stromček"

Vianočné darčekové tašky

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 6,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vianočné darčekové tašky "Vianočný stromček" - popis produktu

Dokonalý darček pre náročných znalcov: najlepšie pralinky s náplňou Marc de Champagne v jemných vianočných vreckách.Uchovávať v chlade a suchu do 18 °C.Min. trvanlivosť uvedená na obale výrobku.Zloženie: cukor, kakaové maslo, SUŠENÉ PLNOTUČNÉ MLIEKO, 8 % Marcde Champagne, kakaová hmota, voda, glukózový sirup, emulgátor:E322. Môže obsahovať stopy: ORECHY, VAJCIA,LEPOK a SÓJOVÉ VÝROBKY! Nutričné informácie:100 g obsahuje v priemere:Energia: 2040 kJ / 487 kcalTuk: 25,0 gz toho nasýtené mastné kyseliny: 15,0 gSacharidy: 55,0 gz toho cukry: 55,0 gBielkoviny: 4,6 gSoľ: 0,14 g Výrobca:Pfeiffer + Sperl GmbHBahnhofstrasse 11206901 Kemberg OT BergwitzNemecko Papier, 8 x 3,5 x 6,5 cm. 2x 50 g.* Každá 50 gObsah 2 x 50 gSúprava 2 ksČokoládové tyčinky s náplňou Marc de Champagne

Produkt Vianočné darčekové tašky "Vianočný stromček" patrí do skupiny produktov Vianočné stromčeky, je v ponuke značky 3Pagen.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky na jedlo od značky 3Pagen.

Vianočné darčekové tašky "Vianočný stromček" - parametre produktu

Vianočné darčekové tašky "Vianočný stromček" - história ceny a dostupnosti

Vianočné darčekové tašky "Vianočný stromček" - ďalšie zaujímavé produkty

Vianočné darčekové tašky "Vianočný stromček" - ako nakúpiť najvýhodnejšie?