Albi Veža veľká farebná s kockou 32 cm

Albi Veža veľká farebná s kockou 32 cm

Albi Veža veľká farebná s kockou 32 cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 9,66 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Albi Veža veľká farebná s kockou 32 cm - popis produktu

Párty hra Veža veľká farebná s kockou:Párty hra Veža prináša veľa zábavy a oživenie pre každý neformálne večierok. Bavte sa s priateľmi a porovnať, kto má pevnejšie ruku a väčšiu dávku trpezlivosti, a to aj napriek pokročilej hodine.Párty hra Veža prináša veľa zábavy a oživenie pre každý neformálny večierok. Bavte sa s priateľmi a porovnajte, kto má pevnejšieu ruku a väčšiu dávku trpezlivosti, a to aj napriek pokročilej hodine. Na začiatku hry zostavia hráči vežu zo všetkých kociek, ktoré hra obsahuje. Potom sa postupne striedajú v hode kockou, ktorá im určí farbu kvádra, ktorý majú premiestniť. Jednou rukou premiestňujú kocky zo spodných radov na samý vrchol tak, aby vystavali ďalšie nová poschodia veže. V hre Veža sa okrem istej ruky a trpezlivosti uplatní tiež vaše strategické myslenie: presúvajte kocky tak, aby ste spoluhráčom sťažili hru, ale pritom sami nenarušili stabilitu Veže. Víťazom sa stáva hráč, ktorý ako posledný umiestni kváder na vrchol veže bez toho, aby veža spadla jeho vinou.Obsah60 drevených kvádrov s rozmermi 7,5 × 1,5 × 2,5 cmPravidlá hry v českom, slovenskom a poľskom jazyku 

Jenga veža je společenskou hrou, v ktorej hráči môžu uplatniť svoje vizuálne vnímanie, cit pre rovnováhu, šikovné ruky a pokojné dýchanie.

Veža je zostavená z dielikov rovnakej veľkosti. Na začiatku hry je zo všetkých štyroch strán vyrovnaná. Každý z hráčov, ktorý je na ťahu, hodí kockou a podľa padnutej farby vysúva postupne zvolený dielik tak, aby ho mohol umiestniť na hornú plochu veže a zvýšiť ju. Nie je to ale jednoduchá úloha. Veža stráca stabilitu a je len na šikovnosti hráča, ktorý je na ťahu, aby veža vydržala čo najdlhšie a rástla smerom nahor.

Obsah balenia:

  • 60 drevených dielikov
  • hracia kocka

Kúpte deťom hru Jenga a zahrajte sa s nimi!

Vhodné pre deti od 3 rokov Počet hráčov: 2+ Doba hrania: 20 min Rozmery drevených kvádrov: 7,5 x 1,5 x 2,5 cm Výška veže: 32 cm

Hra Veža je napínavá hra, pri ktorej otestujete svoju šikovnosť a trpezlivosť.

Produkt Albi Veža veľká farebná s kockou 32 cm patrí do skupiny produktov Spoločenské hry, patrí pod značku ALBI, v ponuke predajcu 4kids.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je určený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Drevené kocky, patrí značke ALBI, nájdete ho v e-shope 4kids.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt Albi Veža veľká farebná s kockou 32 cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Párty hry od značky ALBI, nájdete ho v e-shope 4kids.sk, Alza.sk, MojaLekáreň.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Albi Veža veľká farebná s kockou 32 cm je označený EAN kódom 8590228025791.

Albi Veža veľká farebná s kockou 32 cm - parametre produktu

Albi Veža veľká farebná s kockou 32 cm - história ceny a dostupnosti

Albi Veža veľká farebná s kockou 32 cm - ďalšie zaujímavé produkty

Albi Veža veľká farebná s kockou 32 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?