Veslársky trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower #1861084

Veslársky trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower #1861084

Veslársky trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower #1861084

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Veslársky trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower - popis produktu

TUNTURI FitRow 50 je značkový veslovací trenažér ponúkajúci kombináciu kvalitnej mechaniky a ergonómie rámu s vysokou nosnosťou. Vďaka optimálnej konštrukcii a zotrvačníku je zaručený prirodzený záber simulujúci klasické veslovanie. Kalibrovaný zotrvačník 4 kg a moderná magnetická brzda potom dáva TUNTURI FitRow 50 komfortný, plynulý a úplne tichý chod pri väčších záťažiach. Pojazd je pre dlhú životnosť osadený priemyselnými ložiskami. Hlavné výhody:Optimálna ergonómia – pri konštrukcii stroja bolo dbané na optimálnu ergonómiu pohybu pre drobnejšie i vyššie postavy.Plynulý a tichý chod – plynulý a úplne tichý komfortný chod stroja je zaručený vďaka 4 kg kalibrovnému zotrvačníku, magnetickému brzdnému systému a pojazdu s priemyselnými ložiskami.Dostatočný rozsah záťaže – možnosť elektronicky nastaviteľnej záťaže magnetického brzdného systému tak pre začiatočníkov, ako aj športovo zameraných jedincov.Kvalitné mechanické spracovanie&– robustná rámová konštrukcia, kvalitné komponenty zaručujú   dlhodobo bezproblémové používanie stroja.Programová ponuka - 17 programov pre budovanie kondície a spaľovania tuku.Možnosť cvičenia s úchopovým madlom - dovoľuje trénovať samosatne biceps, ramená a pod. s pojazdovým madlom.Možnosť zloženia - rozmery v zloženom stave sú 83 x 83 x 128 cm.Predĺžená záruka 3 + 5 rokov + zabezpečenie servisu u zákazníka doma pri poruche strojaTechnické parametre:hmotnosť zotrvačníka: 4 kg (zotrvačníková hmota: 6 kg)pojazd osadený priemyselnými ložiskaminosnosť: 120 kganatomicky tvarované sedlo s kvalitným polstrovanímnapájanie: sieťový adaptérosová vzdialenosť nášľapov: 33 cmťažné lanko so špeciálnou úpravou proti opotrebovaniutransportné kolieska sú súčasťoumožnosť zloženia pre väčšiu úsporu miestahmotnosť stroja 34 kgkategórie podľa DIN EN 957 : HA - určené pre domáce využitieTreninkový počítač:prehľadný, podsvietený LCD displejzobrazované hodnoty rýchlosť, čas, vzdialenosť, počet záberov, počet záberov za minútu, kalórie, tepová frekvencia a pod.17 programov celkom, 12 x program prednastavenýHRC program - riadený podľa vašej tepovej frekvencie1 x užívateľský programbody fat, recovery - vyhodnocuje Vašu kondíciu po skončení tréningumeranie tepovej frekvencie dlaňové snímače, či cez hrudný pásPredĺžená záruka a servis:na trenažéry TUNTURI je zaistený záručný servis u zákazníka doma, bez nutnosti stroj kamkoľvek voziť či posielať

Produkt Veslársky trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower #1861084 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Veslárske trenažéry, patrí pod značku Marimex, nájdete ho v e-shope Marimex.sk.

Veslársky trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower - parametre produktu

Veslársky trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower - história ceny a dostupnosti

Veslársky trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower - ďalšie zaujímavé produkty

Veslársky trenažér TUNTURI FitRow 50 Rower - ako nakúpiť najvýhodnejšie?