Veselé členkové letné ponožky Plameniak

Veselé členkové letné ponožky Plameniak

Veselé členkové letné ponožky Plameniak

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Veselé členkové letné ponožky Plameniak - popis produktu

Ponožky Hesty Socks sú navrhované a vyrábané na Slovensku. Aj napriek tomu sú však nosené po celom svete. Ponožky disponujú veselými motívmi, ktoré rozžiaria váš deň. Ponožky ušité pre dobrú náladu sadnú každej nohe, stačí si len vybrať správnu veľkosť. Veselé ponožky Plameniak v dokonalej, šťavnatej farebnej kombinácii. Osviež sa novým vzorom a privolaj si leto kedykoľvek sa ti zažiada. S plameniakom a citrusmi na ponožkách môžeš dovolenkovať celoročne. Ponožky odporúčame prať maximálne na 40 °C.…

Produkt Veselé členkové letné ponožky Plameniak je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske oblečenie, vyrába ho značka Buďchlap, je vyrobený vo veľkosti 39/42, 43/46, farebná verzia je oranžová, zelená, nájdete ho v e-shope Buďchlap.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske ponožky, je v ponuke značky Buďchlap, je vyrobený vo veľkosti 39/42, 43/46, farebný variant je oranžová, zelená v ponuke e-shopu Buďchlap.sk.

Veselé členkové letné ponožky Plameniak - parametre produktu

Farbazelená;oranžová
Typ ponožiekČlenkové
Distribuce
Veľkosť43-46
KategóriaZelenina, Ponožky, Pánske oblečenie, Pánske ponožky, Veslá
ZnačkaBuďchlap
Veľkosť39/42, 43/46
Farbaoranžová, zelená
E-shopBuďchlap.sk

Veselé členkové letné ponožky Plameniak - história ceny a dostupnosti

Veselé členkové letné ponožky Plameniak - ďalšie zaujímavé produkty

Veselé členkové letné ponožky Plameniak - ako nakúpiť najvýhodnejšie?