VERSACE Crystal Noir EdT

VERSACE Crystal Noir EdT

VERSACE Crystal Noir EdT

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VERSACE Crystal Noir EdT - popis produktu

Toaletná voda VERSACE Crystal Noir EdT:Túžite po toaletnej vode, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? VERSACE Crystal Noir EdT je nevšedná vôňa vhodná pre ženy. Primárnou zložkou tejto toaletnej vody je kvetinová prímes, pre ktorú sú samozrejmé tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Zásadná je pre toaletnú vodu tiež vedľajšia vône orientálnych tónov, a preto vonia výrazne ako korenie a zľahka po vanilke či pižmu. Medzi pridané vonné zložky patria tiež ambra, kokos, mošus (pižmo), korenie, pivonka a pomaranč. Táto toaletná voda príde vhod obzvlášť v letnom období. Dámska voňavka VERSACE Crystal Noir EdT je originálne z Talianska. Kľúčové funkcie toaletnej vody VERSACE Crystal Noir EdT Toaletná voda, ktorú si zamilujú všetky ženy Hlavná vôňa: kvetinová Vedľajšia vôňa: orientálna Medzi ďalšie vonné zložky patria ambra, kokos, mošus (pižmo), korenie, pivonka a pomaranč Táto toaletná voda vznikla v Taliansku

Produkt VERSACE Crystal Noir EdT je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletné vody, patrí značke Versace, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Parfumové vody od značky Versace, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt VERSACE Crystal Noir EdT patrí do skupiny produktov Toaletné vody EDT, vyrába ho značka Versace, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

VERSACE Crystal Noir EdT - parametre produktu

VERSACE Crystal Noir EdT - história ceny a dostupnosti

VERSACE Crystal Noir EdT - ďalšie zaujímavé produkty

VERSACE Crystal Noir EdT - ako nakúpiť najvýhodnejšie?