VerDesign, SURI 260, apple dark/light

VerDesign, SURI 260, apple dark/light

VerDesign, SURI 260, apple dark/light

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VerDesign, SURI 260, apple dark/light - popis produktu

Kuchynská linka SURI 260 má zaujímavé dvojfarebné prevedenie. Dvierka sú z kvalitnej MDF dosky, hrany sú chránené ABS páskou. Spodné skrinky majú dvierka vo farbe apple dark, horné skrinky majú dvierka v odtieni apple light. Sokel je z materiálu lamino doska. Korpus je vo farbe dub sonoma. Pevné kovové úchyty. Skrinky je možné poskladať v ľubovoľnom poradí. Horné skrinky majú výšku/hĺbku 72(36 cm nad digestorom)/30 cm, spodné majú výšku/hĺbku 82/48 cm. Zostava do kuchyne SURI 260 obsahuje nasledujúce skrinky:- 80 cm drezová,- 60 cm dolná,- 60 cm so zásuvkami,- 80 cm horná,- 3x 60 cm horná výklopná- 2x 60 cm vitrína výklopnáPracovná doska, drez i spotrebiče nie sú súčasťou kuchyne. Dodávame v demonte.

Produkt VerDesign, SURI 260, apple dark/light patrí do skupiny produktov Kuchynské linky, je v ponuke značky VerDesign v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské dosky, je v ponuke značky VerDesign v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

VerDesign, SURI 260, apple dark/light - parametre produktu

VerDesign, SURI 260, apple dark/light - história ceny a dostupnosti

VerDesign, SURI 260, apple dark/light - ďalšie zaujímavé produkty

VerDesign, SURI 260, apple dark/light - ako nakúpiť najvýhodnejšie?