Verbatim SDXC 128GB micro Premium

Verbatim SDXC 128GB micro Premium

Verbatim SDXC 128GB micro Premium

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Verbatim SDXC 128GB micro Premium - popis produktu

Pamäťové karty microSDHC/SDXC sú momentálne jedny z najmenších kariet na trhu. Boli vytvorené špeciálne pre mobilné telefóny, používajú veľmi malé množstvo energie a tak zvyšujú životnosť batérií. Je možné ich použiť aj v zariadeniach GPS, MP3 prehrávačoch, digitálnych kamerách a zariadeniach PDA.Zoznam kompatibilných prístrojov sa každým dňom rozširuje – pamäťové karty microSD spoločnosti Verbatim sú kompatibilné so všetkými prístrojmi, ktoré majú vstup SDHC/SDXC pri použití spolu s adaptérom SD.Všetky karty sú založené na najnovšej technológii správy autorských práv, ktorá zaisťuje legálny prenos digitálneho vlastníctva (obrázkov, filmov, hudby atď.) prostredníctvom počítačovej siete pre osobné využitie.Špecifikácia triedy 10 určuje minimálnu prenosovú rýchlosť 10 MB/s. Rozhranie: U1;UHS-I Typ: Micro SDXC Slot pre pamäťovú kartu: Micro SDXC Kompatibilné s: Smartfón;Kamera Maximálna rýchlosť čítania: 70 MB/s Farba: Čierna Balenie obsahuje: Adaptér Kapacita: 128 GB Rýchlostná trieda (Class): Trieda 10 Maximálna rýchlosť zápisu: 10 MB/s Krajina pôvodu: Čína

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pamäťové karty, patrí pod značku Verbatim, farebná verzia je Black, v ponuke predajcu Muziker.sk.

Verbatim SDXC 128GB micro Premium - parametre produktu

FarbaBlack
KategóriaPamäťové karty
ZnačkaVerbatim
FarbaBlack
E-shopMuziker.sk

Verbatim SDXC 128GB micro Premium - história ceny a dostupnosti

Verbatim SDXC 128GB micro Premium - ďalšie zaujímavé produkty

Verbatim SDXC 128GB micro Premium - ako nakúpiť najvýhodnejšie?