VATKALI Rolák Zips Pletený sveter krém #8376989

VATKALI Rolák Zips Pletený sveter krém #8376989

VATKALI Rolák Zips Pletený sveter krém #8376989

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VATKALI Rolák Zips Pletený sveter krém - popis produktu

Zipper Pletený sveter krém; Údaje o výrobku:; Dámsky sveter s mäkkou textúrou s vysokým výstrihom, detailom zipsu vpredu, hrubou pleteninou a pleteným vzorom.; Informácie o tkaninách:; 50% akryl, 50% polyester; Polyester: Je to pružná, odolná a ľahká tkanina. Má jemnú a hodvábnu textúru a nezanecháva stopy. Pretože ide o typ tkaniny, ktorá sa ľahko nekrčí, zachováva si tvar daný železom po dlhú dobu. Ľahko udržiavateľný polyester nevyžaduje chemické čistenie, má štruktúru odolnú voči škvrnám a jeho farba praním nevybledne. rozmery výrobku/modelu; Výška modelky: 174 cm; Veľkosť vzorky: štandardná; Dĺžka položky: 60cm; Šírka položky: 60cm;

Produkt VATKALI Rolák Zips Pletený sveter krém #8376989 patrí do skupiny produktov Dámske topy, patrí pod značku VATKALI, je vyrobený vo veľkosti ONE SIZE, vo farebnej verzii krémová, Other v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je vhodný female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske svetre, patrí značke VATKALI, je vyrobený vo veľkosti ONE SIZE, vo farbe krémová, Other, nájdete ho v e-shope Bezvasport.sk a je dizajnovaný female.

VATKALI Rolák Zips Pletený sveter krém - parametre produktu

Farbakrémová
Veľkosťkrémová
Určeniefemale
KategóriaKrémy, Svetre, Dámske topy, Kardigány, Dámske svetre, Roláky
ZnačkaVATKALI
VeľkosťONE SIZE
Farbakrémová, Other
Určeniefemale
E-shopBezvasport.sk

VATKALI Rolák Zips Pletený sveter krém - história ceny a dostupnosti

VATKALI Rolák Zips Pletený sveter krém - ďalšie zaujímavé produkty

VATKALI Rolák Zips Pletený sveter krém - ako nakúpiť najvýhodnejšie?