Bioharmonie Celozrnná múka jačmenná (jemne mletá) 1000 g | | Jačmennú múku možno použiť na varenie a pečenie vo forme prímesi (cca 20%) do bežnej múky na zľahčenie a cesta, do knedlíkov, závariek, omáčok, pudingov a krémov. Zvyšuje vláčnosť ciest. | | Zloženie: celozrnná múka
Bioharmonie Ryža jazmínová 500 g | | Ryža jazmínová - tá najvoňavejšia ryža na svete Jasmínová ryža má nezameniteľnú vôňu, ktorá vám počas varenia prevonia celú kuchyňu. Jazmínovú vôňu a chuť získava vďaka špecifickej klíme a pôde v severnej oblasti Thajska, kde sa
Jačmenná múka celozrnná na tie najbáječnejšie nadýchané lievance. Jačmenná múka celozrnná je nekompromisne najlepšou múkou na lievančeky. Vedeli to už naše babičky, pretože lievance z nej sú nádherne nadýchané, kypré a vláčne. Doprajte si tradičný dezert v najvyššej
Bioharmonie Ryža jazmínová BIO 3000 g | | Jazmínová ryža má svoj pôvod v ázijskej kuchyni. Je to dlhozrnná ryža s jemnou vôňou jazmínu a príjemnou chuťou. Po uvarení je ľahko lepivá, je vhodné ju použiť na prípravu príloh, rizota a nákypov. | | Zloženie: ryža jazmínová *, * z
Špaldová múka hrubá - varenie bez nej si už nevieme predstaviť. Špaldová múka hrubá sa od klasickej pšeničnej líší predovšetkým svojou typickou orieškovou vôňou a chuťou. Výborne sa s ňou zahusťujú polievky , omáčky i zmesi na placky či fašírky. Dodajte svojmu pečivu