Rafinovaný kokosový olej je vhodný pre varenie, pečenie, vyprážanie a všade tam, kde nie je žiaduce jeho kokosová chuť a vôňa. Jeho použitie je ideálny pri vyšších teplotách tepelného spracovania potravín, pretože dymový bod (bod prepáleniu) tohto oleja je až 232 ° C
Morská soľ údená môže byť skvelým spôsobom, ako dodať jedlu zaujímavú a bohatú arómu
Soľ sa často používa ako finálny posyp alebo pri dochucovaní jedál kvôli svojej jemnej kryštálovej štruktúre a vynikajúcej chuti
Ružová soľ má jemnú chuť, je ľahko stráviteľná a nášmu telu ponúka vyvážený pomer minerálnych látok, preto jej nahraďte tú klasickú
Kokosový olej sa stane skvelým pomocníkom vo vašej domácnosti. Použite ho ako na varenie, tak aj pre starostlivosť o pleť alebo vlasy
100% BIO sušené kokosové mlieko vhodné k príprave nápojov, na varenie i pečenie. Alternatíva pre vegánov, vegetariánov a osoby citlivé na laktózu
Allnature Himalájska soľ ružová jemná 5000 g Drobno mletá ružová himalájska soľ z pakistanských hôr. Nie je rafinovaná a neobsahuje žiadne umelé prísady. Ružová farba je spôsobená obsahom čistého železa
Himalájska čierna soľ je špeciálny druh nerafinovanej vulkanickej soli, ktorá má svoje uplatnenie v kuchyni, a to najmä v tej indickej
Morská soľ jemná je čisto prírodný, prirodzená soľ z šírych diaľok oceánu, získaná odparovaním na slnku a bez stôp akýchkoľvek chemikálií
Himalájsku soľ môžete používať ako na bežné solenie pokrmov, tak je tiež skvelá pre prípravu relaxačného kúpeľa alebo pre starostlivosť o pleť
Pektín je prírodné zahusťovadlo z citrusových plodov, ktoré výborne dopĺňa chuť predovšetkým kyslejších druhov ovocia ako sú jablká, egreše alebo ríbezle. Vhodný na prípravu džemov a marmelád. Vystačí až na 1 kilo ovocia
Kelp prášok BIO obsahuje jód, vápnik, železo a vitamíny B1, B2 a B12. Optimalizuje zažívanie a dodáva pocit sýtosti. Túto morskú riasu môžete pridať do šalátov, smoothie a ďalších pokrmov
Lahôdkové droždie neaktívne je úplne iný produkt, než sú bežné kvasnice, pretože s neaktívnym droždím vám cesto nikdy nevykysne. Za to majú lahôdkové kvasnice mnoho iných predností - a áno, naozaj skvele chutia!
Agar je priehľadná rastlinná želatína bez chuti a zápachu, ktorá sa získava z červených morských rias. Je vhodná predovšetkým na prípravu tort, zákuskov alebo aspiku. Agar má výbornú želírujúcu schopnosť a drží si tvar pri krájaní aj pri vyšších teplotách
Tapiokové perly sa vyrábajú z hľuzy juhoamerického manioku - okopanina podobná zemiaku. Tapiokové perly sú bezlepkové, s nízkym obsahom cholesterolu, bohaté na vápnik, horčík, draslík, železo, vlákninu a vitamín B. Sú veľmi výživné a sýte, preto ich vo svojom jedálničku
Soľ Allnature Himalájska soľ ružová 1 000 g:Zmena farebného štýlu šablóny pre potravinyHimalájska soľ ružová AllnatureJemná, 1 000 gHimalájska ružová soľ Allnature pochádza z pakistanských hôr. Využiť ju môžete nielen na ochutenie pokrmov v kuchyni, ale vhodná je aj do