Vankúš Formosa 50x40x12 Aa

Vankúš Formosa 50x40x12 Aa

Vankúš Formosa 50x40x12 Aa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vankúš Formosa 50x40x12 Aa - popis produktu

Vankúš formosa je profilovaný vankúš vyrobený z dvoch rôznych pien, pomocou ktorých môžeme nastaviť výšku vankúša. Horná časť je vyrobená z termoelastickej peny, ktorá poskytuje príjemné pohodlie a dokonale podporuje krčnú chrbticu. Spodná doska je polyuretánová pena, ktorá sa dá ľahko odstrániť - čo vám umožní nastaviť výšku celého vankúša. Špeciálny dizajn vankúša a jeho presné profilovanie zabraňuje kŕčom a uvoľňuje krčné svaly. Je určený pre ľudí, ktorí majú radi tvrdšie vankúše a trávia väčšinu noci na boku alebo chrbte.   komfortný a podporný odolný voči roztočom umožňuje správny priechod vzduchu odolná konštrukcia bez deformácie ekologický výrobok Špecifikácia Vzhľadom na špecifickosť výrobkov sú uvedené rozmery orientačné a môžu sa od skutočných rozmerov mierne líšiť. Výplň: termoelastická pena, polyuretánová pena Tvrdosť: h3 Typ: profilovaný Balenie: odolné tašky, ktoré okrem svojich estetických hodnôt chránia produkt predovšetkým počas skladovania a prepravy

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bytové dekorácie, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Produkt Vankúš Formosa 50x40x12 Aa je možné nájsť medzi produktmi v skupine Bytový textil, patrí značke Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Vankúš Formosa 50x40x12 Aa - parametre produktu

Vankúš Formosa 50x40x12 Aa - história ceny a dostupnosti

Vankúš Formosa 50x40x12 Aa - ďalšie zaujímavé produkty

Vankúš Formosa 50x40x12 Aa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?