VALCO BABY Kočík športový Snap 4 FM LTD Edition Fauna, ekokoža + kôš na plienky Angelcare

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 FM LTD Edition Fauna, ekokoža + kôš na plienky Angelcare

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 FM LTD Edition Fauna, ekokoža + kôš na plienky Angelcare

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 FM LTD Edition Fauna, ekokoža + kôš na plienky Angelcare - popis produktu

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 FM LTD Edition Fauna, ekokoža + kôš na plienky Angelcare Charakteristika VALCO BABY Kočík športový Snap 4 FM LTD Edition Fauna, ekokoža + kôš na plienky Angelcare: Výnimočná ponuka kočík + ANGELCARE Kôš na plienky Classic Angelcare + 1 kazeta Valco Baby predstavuje jedinečnú edíciu kočíkov pod názvom Flat Matte s prvkami ekokože. Kolekcia je navrhnutá pre rodičov, ktorí chcú svoj kočík v nadčasových elegantných farbách. Celý vzhľad kočíka dokonale dopĺňa rukoväť a madlo z ekokože a dotvára luxusný vzhľad kočíka. Na výber sú nasledovné varianty: Fauna Signature Grey Glacier Deep Blue Kočík, ktorý sa vyznačuje viacerými benefitmi: plynulé skladanie kočík je vybavený plne sklápateľným sedadlom s neobmedzeným počtom pozícií, preto je vhodný pre deti už od narodenia unikátny systém skladania CleanFold™ cháni sedadlo pred znečistením a nadmerným opotrebením, zloženie kočíka je možné jedným pohybom kolieska sú odnímateľné, pomocou centrálneho tlačidla ich jednoducho zložíte unikátny brzdový systém, brzdy fungujú ako kolíska, po stlačení na jednu stranu sa kolieska zabrzdia, po stlačení na druhú stranu sa opäť kolieska uvoľnia na zadnej časti opierky sú umiestnené dve vrecká, ktoré je možné zrolovať, čím sa odkryje sieťové okienko cez ktoré cirkuluje vzduch v kočíku ultraľahký podvozok, váži len 6,6 kg nosnosť kočíka do 22 kg konštrukcia sedadla umožňuje väčšiu voľnosť pohybu, sedadlo je plne polstrované a vďaka svojej priestorovosti môžete kočík používať dlhšie kočík má odnímateľné otočné madlo, ktoré umožňuje obojstranný prístup k dieťaťu alebo sa dá madlo úplne odstrániť aretácia predných kolies, lepšia manipulácia v nerovnom teréne predlžovacia strieška poskytuje pohodlie a ochranu proti slnečnému žiareniu súčasťou kočíka je malý nánožník 5-bodový bezpečnostný pás vhodný pre deti už od narodenia Špecifikácia: rozložený: 77 x 52 x 103 cm zložený: 77 x 52 x 36 cm ANGELCARE Kôš na plienky Classic + 1 kazeta: Bez baktérií, bez zápachu v miestnosti! Riešenie zápachu nemusí byť ťažké - so systémom Angelcare, ktorý ponúka dokonalý kôš na plienky. Rieši nielen dočasné uloženie použitých plienok, ale dokonca skvele vyzerá Ocenený systém likvidácie plienok Angelcare milujú a dôverujú mu rodičia po celom svete. Ľahko sa používa: jednoducho otvorte veko, plienku zatlačíte cez pachovú záklopku a plienka pohodlne spadne do viacvrstvovej fólie nadol. A čo viac, fólia použitá v kazetách je hygienická a vydrží vám dlho. Kôš pojme cca 38 plienok (celá kazeta potom +/- 180 plienok) KAZETA pre koše na plienky Angelcare Kazeta obsahuje fóliu - 'nekonečné' vrece - pre použité plienky. Kazeta Angelcare je pre všetky koše Angelcare, a všetky veľkosti plienok jednotná. 7 vrstvová stena fólie s kyslíkovou bariérou neprepustí molekuly zápachu, ani baktérie - technológia OdourSeal® - pobyt v priestore s košom je tak príjemný pre všetkých! 5 x účinnejšie proti zápachu 2 x menšia spotreba šetrnejšie k životnému prostrediu

Tento produkt nájdete v skupine Športové kočíky, patrí značke Valco Baby, nájdete ho u predajcu Najlekaren.eu.

Produkt VALCO BABY Kočík športový Snap 4 FM LTD Edition Fauna, ekokoža + kôš na plienky Angelcare patrí do skupiny produktov Koše na plienky, je v ponuke značky Valco Baby v ponuke e-shopu Najlekaren.eu.

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 FM LTD Edition Fauna, ekokoža + kôš na plienky Angelcare - parametre produktu

DruhŠportové kočíky
KategóriaKočíky, Plienky, Športové kočíky, Koše na plienky
ZnačkaValco Baby
E-shopNajlekaren.eu

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 FM LTD Edition Fauna, ekokoža + kôš na plienky Angelcare - história ceny a dostupnosti

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 FM LTD Edition Fauna, ekokoža + kôš na plienky Angelcare - ďalšie zaujímavé produkty

VALCO BABY Kočík športový Snap 4 FM LTD Edition Fauna, ekokoža + kôš na plienky Angelcare - ako nakúpiť najvýhodnejšie?