VALCO BABY Kočík kombinovaný Trend 4 Ultra Denim vrátane adaptérov k autosedačke, Doprava zadarmo

VALCO BABY Kočík kombinovaný Trend 4 Ultra Denim vrátane adaptérov k autosedačke, Doprava zadarmo

VALCO BABY Kočík kombinovaný Trend 4 Ultra Denim vrátane adaptérov k autosedačke, Doprava zadarmo

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VALCO BABY Kočík kombinovaný Trend 4 Ultra Denim vrátane adaptérov k autosedačke, Doprava zadarmo - popis produktu

Športový kočík Trend 4 Ultra Denim - novinka roku 2019. Vlastnosti: - pre deti od narodenia do 20 kg - 4-dielna strieška pre maximálnu ochranu pred slnkom a nepriaznivým počasím - chrbtová opierka je plne polohovateľná pomocou pásky, preto je vhodná aj pre novorodencov - zadné praktické vrecko na drobnosti - priestranný úložný spodný košík - súčasťou je nánožník vo farbe kočíka - madlo je možné otvoriť z obidvoch strán, umožňuje tak ľahký prístup k vášmu dieťaťu - kočík má otočné sedadlo, je možné ho na konštrukciu nasadiť ako v smere aj proti smeru jazdy - kolísková brzda je nielen pohodlná na ovládanie, ale poskytuje aj bezpečné zaistenie kočíka - kočík má predné otočné kolesá s aretáciou pre jednoduché ovládanie na rôznych terénoch - odolné kolesá pre pohodlnú jazdu bez problémov Technické parametre: - rozložený kočík : 93 d. x 54,5 š. x 117 v. cm - zložený kočík : 78 d. x 54,5 š. x 32,5 v. cm - dĺžka sedadla: 22 cm - dĺžka chrbtovej opierky: 52 cm - váha kočíka s kolieskami: 8,2 kg Hlboká vanička Valco Trend 4 Ultra je navrhnutá tak, aby ľahko a bezpečne zasahovala do podvozku vášho kočíka. Vanička poskytuje vhodné prostredie pre vaše dieťa. Vanička je ideálnym doplnkom pre zaneprázdého rodiča. Poskytuje príjemný spánok na vašich každodenných prechádzkach s bábätkom. S nastaviteľnou strieškou, bezpečnostným pásom a zipsom pre prúdenie vzduchu, má vaše dieťa všetko čo potrebuje, aby bolo počas oddychovania v bezpečí. Vlastnosti: - robustná vanička, ideálne prostredie pre novorodenca - pohodlná rukoväť na prenášanie - špeciálny odvzdušňovací ventil - nastaviteľná slnečná strieška - bezpečne sa prispôsobí vášmu kočíku - bezpečnostný postroj na suchý zips Technické parametre: - vanička (mm) - 780 x 360 W x 590 H - hmotnosť vaničky - 3,5 kg - nosnost – 9 kg Adaptér Valco Trend 4 Ultra pre vaničku kompatibilný s vaničkami Trend 4 Ultra, umožňuje pripojenie hlbokej vaničky ku konštrukcii Trend 4 Ultra. Adaptér Valco Trend 4 Ultra vám umožní upevniť svoju autosedačku na konštrukciu kočíka Trend 4 Ultra. Kompatibilný s väčšinou automobilových sedačiek od týchto značiek: Maxi-Cosi, Nuna, Cybex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové kočíky, patrí značke Valco Baby.

Produkt VALCO BABY Kočík kombinovaný Trend 4 Ultra Denim vrátane adaptérov k autosedačke, Doprava zadarmo je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kombinované kočíky, je v ponuke značky Valco Baby.

VALCO BABY Kočík kombinovaný Trend 4 Ultra Denim vrátane adaptérov k autosedačke, Doprava zadarmo - parametre produktu

VALCO BABY Kočík kombinovaný Trend 4 Ultra Denim vrátane adaptérov k autosedačke, Doprava zadarmo - história ceny a dostupnosti

VALCO BABY Kočík kombinovaný Trend 4 Ultra Denim vrátane adaptérov k autosedačke, Doprava zadarmo - ďalšie zaujímavé produkty

VALCO BABY Kočík kombinovaný Trend 4 Ultra Denim vrátane adaptérov k autosedačke, Doprava zadarmo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?