Vak Pinguin Suchý vak 10 L

Vak Pinguin Suchý vak 10 L

Vak Pinguin Suchý vak 10 L

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 13,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vak Pinguin Suchý vak 10 L - popis produktu

Vak Pinguin Suchý vak 10 L Vodotesné uzatvárateľné vrecko s objemom 10 litrov. Ľahký Materiál s podlepenými švami udrží váš výstroj v suchu na rieke aj počas daždivý trekking Na výber sú dve svetlé farby pre ľahšiu orientáciu v náročných svetelných podmienkach a na druhej strane jemná sivá Parametre Objem: 10 l Materiál: nylon Podlepené švy Áno Nylon Tkaniny z tohto vlákna sa používajú všade tam, kde veľmi vysoká mechanická pevnosť, pružnosť, tuhosť a dobrá stabilita za tepla PU povlak Zvyšuje odolnosť voči vode a zvyšuje trvanlivosť Materiálu 'Je tenká vodotesná polyuretánová vrstva niekoľkokrát sa nanesie na vnútornú stranu Materiálu. V závislosti od počet nanesených vrstiev povlaku, rozlišujeme medzi odolnosťou voči tlaku odolnosť voči vode do 4000 mm Ďalším dôvodom pre nanesenie povlaku je skutočnosť, že zabraňuje treniu vlákien tkaniny a zvyšuje celkovú pevnosť Materiálu.' Povlak si zachováva svoju pružnosť aj pri veľmi nízkych teplotách hlboko pod bodom mrazu Vodácke potreby » Lodné vaky » Vak Pinguin Suchý vak 10 L

Produkt Vak Pinguin Suchý vak 10 L patrí do skupiny produktov Vodácke vaky, vyrába ho značka Pinguin, vo farebnej verzii žltá.

Vak Pinguin Suchý vak 10 L - parametre produktu

farbaoranžová
farbašedá
farbažltá
KategóriaVrecká, Vodácke vaky
ZnačkaPinguin
Farbažltá

Vak Pinguin Suchý vak 10 L - história ceny a dostupnosti

Vak Pinguin Suchý vak 10 L - ďalšie zaujímavé produkty

Vak Pinguin Suchý vak 10 L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?