Univerzálny stolík Mono, tmavomodrý%

Univerzálny stolík Mono, tmavomodrý%

Univerzálny stolík Mono, tmavomodrý%

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Univerzálny stolík Mono, tmavomodrý% - popis produktu

Univerzálny písací alebo toaletný stolík z kolekcie Mono vo farbe tmavo modrá – je moderná elegancia s glamour nádychom. Atraktívny dizajn podčiarkujú zlaté úchytky a čierna kovová podnož, vďaka ktorej nábytok pôsobí vzdušne a zároveň umožňuje praktickú údržbu podlahy. Nábytok tak doplní štýlovú atmosféru Vášho bytu. Stolík je možné kombinovať aj s ďalšími elementami tohto nábytkového radu, prípadne môže byť umiestnený v interiéri aj samostatne ako zaujímavý solitér.

Produkt Univerzálny stolík Mono, tmavomodrý% je možné nájsť medzi produktmi v skupine Písacie stoly, patrí značke ASKO - NÁBYTOK, farebná verzia je modrá, nájdete ho v e-shope Asko-Nábytok.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Toaletné stolíky, vyrába ho značka ASKO - NÁBYTOK, farebný variant je modrá, nájdete ho v e-shope Asko-Nábytok.sk.

Produkt Univerzálny stolík Mono, tmavomodrý% patrí do skupiny produktov Písacie stolíky, patrí pod značku ASKO - NÁBYTOK, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Asko-Nábytok.sk.

Univerzálny stolík Mono, tmavomodrý% - parametre produktu

Univerzálny stolík Mono, tmavomodrý% - história ceny a dostupnosti

Univerzálny stolík Mono, tmavomodrý% - ďalšie zaujímavé produkty

Univerzálny stolík Mono, tmavomodrý% - ako nakúpiť najvýhodnejšie?