Unisex mestský batoh (21,5 L) - zelený

Unisex mestský batoh (21,5 L) - zelený

Unisex mestský batoh (21,5 L) - zelený

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Unisex mestský batoh (21,5 L) - zelený - popis produktu

Unisex mestský batoh je praktický doplnok, ktorý doplní každý každodenný outfit a spája štýlový dizajn s funkčným využitím. Uchováva elektronické zariadenia a drobné predmety dennej potreby v bezpečí a chráni ich pred meniacimi sa poveternostnými podmienkami. Vhodne navrhnuté vrecká s rôznym objemom vám umožnia usporiadať si všetky potrebné veci. Systém nastavenia a ventilácie zabezpečuje nielen maximálne pohodlie pri nosení, ale aj stabilizáciu batoha bez obmedzenia voľnosti pohybu. Ľahký mestský batoh je vyrobený zo syntetického materiálu s hladkým povrchom, ktorý zaručuje odolnosť a ľahko sa čistí. Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny a potom po nej voľne steká. Unisex mestský batoh má nastaviteľné ramenné popruhy podšité štruktúrovanou sieťovinou, ktorá podporuje priedušnosť. Hlavné vrecko so zapínaním na dvojcestný zips. Predné vrecko so zapínaním na zips. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká zo sieťoviny. Pružné gumičky umožňujú pripevnenie ďalšieho príslušenstva. Vo vnútri sú otvorené priehradky na nevyhnutné drobnosti. V prednom vrecku je kľúčenka. Systém cirkulácie vzduchu na chrbte s vankúšmi a termoregulačnou sieťovinou umožňuje voľné prúdenie vzduchu. Nastaviteľný hrudný pás zaisťuje stabilitu batoha. Batoh má pohodlné ucho na nosenie v ruke. Celok je doplnený o reflexné prvky. Mestský batoh 21,5 L - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) rozmery: 28 x 45 cm (šírka x výška) objem: cca. 21,5 L produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí nastaviteľné ramenné popruhy podšité priedušnou sieťovinou hlavné vrecko zo zapínaním na dvojcestný zips predné vrecko so zapínaním na zips 2 otvorené bočné vrecká zo sieťoviny elastické bungee gumičky otvorené priehradky vo vnútri na jednoduchú organizáciu vecí kľúčenka vankúše a termoregulačná sieťovina na chrbte podporujú ventiláciu a chladenie nastaviteľný hrudný pás ucho na nosenie v ruke reflexné prvky hydrofóbna impregnácia materiálu znižuje absorpciu vlhkosti

Produkt Unisex mestský batoh (21,5 L) - zelený patrí do skupiny produktov Mestské batohy od značky 4F, vo farbe zelená, zelený, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je prispôsobený unisex.

Unisex mestský batoh (21,5 L) - zelený - parametre produktu

Farbazelená
Určenieunisex
KategóriaZelenina, Batohy, Mestské batohy
Značka4F
Farbazelená, zelený
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Unisex mestský batoh (21,5 L) - zelený - história ceny a dostupnosti

Unisex mestský batoh (21,5 L) - zelený - ďalšie zaujímavé produkty

Unisex mestský batoh (21,5 L) - zelený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?