Unisex cyklistické rukavice s gélovými výstelkami - čierne #9412047

Unisex cyklistické rukavice s gélovými výstelkami - čierne #9412047

Unisex cyklistické rukavice s gélovými výstelkami - čierne #9412047

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Unisex cyklistické rukavice s gélovými výstelkami - čierne - popis produktu

Pánska kolekcia MOUNTAIN BIKE bola inšpirovaná surovou prírodou, z ktorej bola prevzatá farebná paleta v zemitých tónoch prerušovaná intenzívnym kobaltovým modrým a žltým odtieňom. Oblečenie bolo navrhnuté pre nadšencov výkonnostnej cyklistiky po horských a lesných cestách. Cyklistické rukavice sú základným atribútom každého cyklistického nadšenca, pretože poskytujú ochranu, pohodlie a vynikajúcu priľnavosť počas cyklistických aktivít. Tieto rukavice sú vyrobené z priedušných a pružných materiálov a nielenže dokonale priliehajú k ruke, ale umožňujú aj voľnosť pohybu a účinnú ventiláciu. Vďaka ich ľahkej konštrukcii je ich nosenie počas jazdy na bicykli takmer nepostrehnuteľné. Priedušné materiály zabezpečujú účinnú cirkuláciu vzduchu, ktorá chráni ruky pred nadmerným potením aj počas intenzívnej fyzickej záťaže. Dokonalé priliehanie cyklistických rukavíc nielenže zvyšuje pohodlie, ale tiež sa prejavuje v lepšom držaní riadidiel. Ďalšie spevnenia na dlaniach zvyšujú odolnosť a bezpečnosť, zatiaľ čo gélové vložky poskytujú nevyhnutnú ochranu proti prípadným odreninám a odtlačkom. Cyklistické rukavice sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Rukavice s dlhými prstami pre mužov a ženy nemajú zateplenie, preto sú ľahké a zbaliteľné. Systém Touch Screen umiestnený na palci a ukazováku umožňuje ovládať zariadenia s dotykovou obrazovkou bez nutnosti vyzliecť si rukavice. Manžety so suchým zipsom. Vnútorná časť dlane a prstov je vystužená tkaninou. Spevnená oblasť prstov a záprstných kostí. Okrem toho gélové tlmiace vložky Shock Absorbing System zlepšia pohodlie na nerovnom teréne a tiež zabránia vzniku otlakov. Silikónové protišmykové detaily na vnútornej strane ruky poskytujú lepšie držanie riadidiel počas jazdy. Mierne tvarovaná manžeta vám uľahčí navliekanie rukavíc. Pozrite si: Ako sa obliecť na bicykel? Gélové cyklistické rukavice - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: XS-XL klasický model s piatimi prstami nezateplené vnútro+ produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom manžety so suchým zipsom vnútorná časť dlane a prstov je vystužená tkaninou spevnená oblasť záprstných kostičiek a prstov gélové výstelky Shock Absorbing System, chránia pred mozoľmi a tlmia otrasy silikónové protišmykové detaily na vnútornej strane ruky poskytujú lepšie držanie riadidiel počas jazdy profilovaná manžeta Touch Screen System umožňuje pohodlné ovládanie zariadení s dotykovou obrazovkou bez nutnosti vyzliecť si rukavice

Produkt Unisex cyklistické rukavice s gélovými výstelkami - čierne #9412047 patrí do skupiny produktov Pánske rukavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený unisex.

Unisex cyklistické rukavice s gélovými výstelkami - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určenieunisex
KategóriaRukavice, Smartfóny, Pánske rukavice
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Unisex cyklistické rukavice s gélovými výstelkami - čierne - história ceny a dostupnosti

Unisex cyklistické rukavice s gélovými výstelkami - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Unisex cyklistické rukavice s gélovými výstelkami - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?