Under Armour Shorts UA HG Armour Shorts-NVY - muži #6146968

Under Armour Shorts UA HG Armour Shorts-NVY - muži #6146968

Under Armour Shorts UA HG Armour Shorts-NVY - muži #6146968

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Under Armour Shorts UA HG Armour Shorts-NVY - muži - popis produktu

Extra ľahký materiál HeatGear poskytuje dokonalé krytie bez akýchkoľvek obmedzení. Strategické sieťové panely pre lepšie vetranie tam, kde je to najviac potrebné. Materiál odvádza pot a veľmi rýchlo schne. Svieži zostanete aj po väčšom športovom výkone. Ergonomický strih so švami mimo najviac namáhaných častí pre väčšiu odolnosť a opotrebovanie bez opotrebovania. Široký elastický pás s detailom Under Armour. Inovatívny klinový strih pre maximálnu podporu a pohodlie. Originálne pevné vrecko na pravej strane. Dĺžka nohy od rozkroku: 15 cm. Žiadne predné otváranie.

Produkt Under Armour Shorts UA HG Armour Shorts-NVY - muži #6146968 patrí do skupiny produktov Spodné prádlo od značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti 2XL, farebné prevedenie je ČIERNA, modrá, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske kraťasy, je v ponuke značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti 2XL, farebný variant je ČIERNA, modrá v ponuke e-shopu Factcool.sk a je prispôsobený male.

Produkt Under Armour Shorts UA HG Armour Shorts-NVY - muži #6146968 patrí do skupiny produktov Pánske spodné prádlo, vyrába ho značka Under Armour, je vyrobený vo veľkosti 2XL, farebné prevedenie je ČIERNA, modrá, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý male.

Under Armour Shorts UA HG Armour Shorts-NVY - muži - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaSpodné prádlo, Šortky, Kraťasy, Pánske kraťasy, Pánske spodné prádlo
ZnačkaUnder Armour
Veľkosť2XL
FarbaČIERNA, modrá
Určeniemale
E-shopFactcool.sk

Under Armour Shorts UA HG Armour Shorts-NVY - muži - história ceny a dostupnosti

Under Armour Shorts UA HG Armour Shorts-NVY - muži - ďalšie zaujímavé produkty

Under Armour Shorts UA HG Armour Shorts-NVY - muži - ako nakúpiť najvýhodnejšie?