Pánske legíny Under Armour #8120061

Pánske legíny Under Armour #8120061

Pánske legíny Under Armour #8120061

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske legíny Under Armour - popis produktu

Pánske legíny značky Under Armour.- Extra ľahký materiál HeatGear poskytuje dokonalé pokrytie bez akýchkoľvek obmedzení- Strategické sieťované panely pre lepšiu ventiláciu tam, kde je to najviac potrebné- Materiál odvádza pot a veľmi rýchlo schne- Ergonomický strih so švami mimo najviac namáhaných oblastí pre väčšiu odolnosť a bez opotrebovania- Široký elastický pás s detailom značky Under Armour- Vrecko na pravej strane

Produkt Pánske legíny Under Armour #8120061 patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti 2XL, farebný variant je kaki, Other v ponuke e-shopu Factcool.sk a je prispôsobený male, unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske oblečenie, vyrába ho značka Under Armour, je vyrobený vo veľkosti 2XL, farebná verzia je kaki, Other, nájdete ho v e-shope Factcool.sk a je určený male, unisex.

Produkt Pánske legíny Under Armour #8120061 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové oblečenie, je v ponuke značky Under Armour vo veľkosti 2XL, farebná verzia je kaki, Other, v ponuke predajcu Factcool.sk a je dizajnovaný male, unisex.

Pánske legíny Under Armour - parametre produktu

Farbakaki
Veľkosťkaki
Určeniemale
KategóriaLegíny, Pánske nohavice, Pánske oblečenie, Športové oblečenie
ZnačkaUnder Armour
Veľkosť2XL
Farbakaki, Other
Určeniemale, unisex
E-shopFactcool.sk

Pánske legíny Under Armour - história ceny a dostupnosti

Pánske legíny Under Armour - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske legíny Under Armour - ako nakúpiť najvýhodnejšie?