Under Armour Draw Sport SL, čierne

Under Armour Draw Sport SL, čierne

Under Armour Draw Sport SL, čierne

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 72,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Under Armour Draw Sport SL, čierne - popis produktu

Golfové topánky Under Armour Draw Sport SL, čierne:Golfové topánky Under Armour Draw Sport SLGolfové topánky Under Armour Draw Sport SL poskytujú perfektný komfort. Určené sú pre pánov, ktorí preferujú pohodlie a vlastnosti pomáhajúce k maximálnemu výkonu na golfovom ihrisku.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Topánky Under Armour Draw Sport SL udržujú nohy v suchuVrchná časť topánok Under Armour Draw Sport SL je vyrobená zo syntetických vlákien a textílie. Topánky, vďaka špeciálnej úprave Never-Wet udržujú chodidlá v suchu. Topánky Under Armour Draw Sport ponúkajú znamenité pohodlieMedzipodrážka Charged Cushioning zložená z kompresne tvarovanej peny zaisťuje maximálnu odozvu a odolnosť. Topánky Under Armour Draw Sport SL disponujú tiež tvarovanou stielkou EVA poskytujúcou pohodlie pri došľape.Topánky Under Armour Draw Sport SL zaručujú perfektnú trakciuTopánky Under Armour Draw Sport SL sú vybavené podrážkou Rotational Resistance, ktorá sa postará o perfektnú trakciu na golfovom ihrisku. Keďže neobsahuje hroty, ponúka lepší a pružnejší pocit.Golfové topánky Under Armour Draw Sport SL prispievajú k skvelému výkonu na ihrisku Zaväzovanie topánok je riešené klasickými šnúrkami. Topánky Under Armour Draw Sport SL prispievajú k znamenitému výkonu na ihrisku.Kľúčové vlastnosti golfových topánok Under Armour Draw Sport SL, čiernePánske golfové topánkyVrchná časť vyrobená zo syntetických vlákien a textílieÚprava Never-Wet udržuje chodidlá v suchuMedzipodrážka Charged Cushioning zaisťuje maximálnu odozvu a odolnosťTvarovaná stielka EVA poskytuje pohodlie pri došliapnutíPodrážka Rotational Resistance sa postará o perfektnú trakciu na golfovom ihriskuTopánky Under Armour Draw Sport SL so zaväzovaním na šnúrkyFarebné vyhotovenie: zeleno-bielo-čierne

Produkt Under Armour Draw Sport SL, čierne patrí do skupiny produktov Športová obuv od značky Under Armour, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Under Armour Draw Sport SL, čierne - parametre produktu

Under Armour Draw Sport SL, čierne - história ceny a dostupnosti

Under Armour Draw Sport SL, čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Under Armour Draw Sport SL, čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?