Under Armour Bra UA Seamless Low Long Bra-GRN - Women #7868751

Under Armour Bra UA Seamless Low Long Bra-GRN - Women #7868751

Under Armour Bra UA Seamless Low Long Bra-GRN - Women #7868751

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Under Armour Bra UA Seamless Low Long Bra-GRN - Women - popis produktu

It provides strategic support for less demanding activities such as yoga, pilates or hiking. UA Seamless is a soft knitted fabric with ventilation panels where they are needed most. Soft, removable pads provide ideal coverage and hold a beautiful shape. Very tight threading bra with adjustable crossed straps. Wide jacquard belt with Under Armour graphics for maximum elasticity and comfort. The material drains sweat away and dries very quickly. 4-Way Stretch technology allows for greater flexibility in any direction. Suitable for cup sizes from A to C.

Produkt Under Armour Bra UA Seamless Low Long Bra-GRN - Women #7868751 patrí do skupiny produktov Spodné prádlo od značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti M, farebné prevedenie je Other, nájdete ho u predajcu Factcool.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske tričká, je v ponuke značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je Other v ponuke e-shopu Factcool.sk a je prispôsobený female.

Produkt Under Armour Bra UA Seamless Low Long Bra-GRN - Women #7868751 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámské prádlo, je v ponuke značky Under Armour, veľkosť odpovedá označeniu M, farebné prevedenie je Other v ponuke e-shopu Factcool.sk a je vhodný female.

Under Armour Bra UA Seamless Low Long Bra-GRN - Women - parametre produktu

FarbaOther
VeľkosťOther
Určeniefemale
KategóriaSpodné prádlo, Podprsenky, Dámske tričká, Dámské prádlo, Dámske spodné prádlo, Dámske podprsenky
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťM
FarbaOther
Určeniefemale
E-shopFactcool.sk

Under Armour Bra UA Seamless Low Long Bra-GRN - Women - história ceny a dostupnosti

Under Armour Bra UA Seamless Low Long Bra-GRN - Women - ďalšie zaujímavé produkty

Under Armour Bra UA Seamless Low Long Bra-GRN - Women - ako nakúpiť najvýhodnejšie?