Dámska podprsenka Under Armour #5441735

Dámska podprsenka Under Armour #5441735

Dámska podprsenka Under Armour #5441735

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska podprsenka Under Armour - popis produktu

Dámska športová podprsenka Under Armour.- Konturovaná PU výplň pre maximálnu podporu, pokrytie a pohodlie- Panely z jemne sieťovaného materiálu pre ešte lepšiu priedušnosť- Podprsenka má obvodový pás z príjemného materiálu, ktorý odvádza pot a jednoduché zapínanie na háčik- Nastaviteľné ramenné popruhy s nápisom Under Armour- Príjemná tkanina HeatGear dokonale priľne k telu- Materiál odvádza pot a veľmi rýchlo schne

Produkt Dámska podprsenka Under Armour #5441735 patrí do skupiny produktov Spodné prádlo od značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti M, farebné prevedenie je hnedá, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý female.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské prádlo, je v ponuke značky Under Armour, veľkosť odpovedá označeniu M, farebné prevedenie je hnedá v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska podprsenka Under Armour #5441735 patrí do skupiny produktov Dámske spodné prádlo, vyrába ho značka Under Armour, je vyrobený vo veľkosti M, farebné prevedenie je hnedá, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý female.

Dámska podprsenka Under Armour - parametre produktu

Farbahnedá
Veľkosťhnedá
Určeniefemale
KategóriaSpodné prádlo, Podprsenky, Dámské prádlo, Dámske spodné prádlo, Dámske podprsenky
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťM
Farbahnedá
Určeniefemale
E-shopBezvasport.sk

Dámska podprsenka Under Armour - história ceny a dostupnosti

Dámska podprsenka Under Armour - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska podprsenka Under Armour - ako nakúpiť najvýhodnejšie?