Umelý kvet HERBI zelená/biela

Umelý kvet HERBI zelená/biela

Umelý kvet HERBI zelená/biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Umelý kvet HERBI zelená/biela - popis produktu

Potrebujete zútulniť svoj domov, ale potrpíte si na decentné dekorácie? Umelý kvet HERBI dokáže oboje! Je to imitácia niekoľkých sukulentov a tráv v elegantnom kvetináči s jemným bielym dekorom. Dodá harmonickú atmosféru každému aranžmánu, môžete ju umiestniť na parapet v modernej miestnosti, skvele bude vyzerať aj na poličke v modernej obývačke alebo rozžiari atmosféru čakárne. Je to ideálny darček pre blízkeho, ktorý sa práve presťahoval do nového domova a potrebuje ho zútulniť! Ak ste sa doteraz vyhýbali umelým kvetom, my váš názor úplne zmeníme! HERBI vďaka kvalitnému spracovaniu a vhodnému materiálu verne imituje skutočné rastliny. Nemusíte ju polievať ani sa obávať, že ju čoskoro vyhodíte! Špecifikácia výrobku: Vkusný dizajn. Verná replika: Vhodný na pestovanie rastlín, ktoré sú určené na pestovanie rastlín, ktoré sú určené na pestovanie rastlín. Na akékoľvek aranžovanie. K dispozícii vo viacerých veľkostiach. Druh květiny: Sukulent, Materiál: Textilie, Plast, Cement, Typ květiny: V květináči, Šířka: 15 cm, Výška: 15 cm

Tento produkt nájdete v skupine Umelé kvetiny, patrí značke AmeliaHome, farebné prevedenie je Viacfarebne, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Umelý kvet HERBI zelená/biela - parametre produktu

Farbaviacfarebné
KategóriaZelenina, Dekorácie, Kvety, Kvetiny, Umelé kvetiny
ZnačkaAmeliaHome
FarbaViacfarebne
E-shopHouseLand.sk

Umelý kvet HERBI zelená/biela - história ceny a dostupnosti

Umelý kvet HERBI zelená/biela - ďalšie zaujímavé produkty

Umelý kvet HERBI zelená/biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?