Stredná stolová lampa UMAGE Eos svetlohnedá/oceľ

Stredná stolová lampa UMAGE Eos svetlohnedá/oceľ

Stredná stolová lampa UMAGE Eos svetlohnedá/oceľ

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Stredná stolová lampa UMAGE Eos svetlohnedá/oceľ - popis produktu

Stolová lampa Eos medium s tienidlom z peria na oceľovom ráme Stredne veľká stolová lampa Eos vyčnieva z davu svojím špeciálnym tienidlom. Bola vyrobená ručne z pravého husieho peria, ktoré bolo aplikované na základný rám z kartónu. Na výrobu tienidiel sa nepoužíva perie živých zvierat. Ľahký a vzdušný odtieň bol skombinovaný s oceľovým podstavcom s brúsenou povrchovou úpravou, ktorý navrhol Anders Klem v štýle flauty na šampanské. Zapnutá alebo vypnutá - stredná stolová lampa Eos vždy upúta pozornosť v miestnosti. Obzvlášť praktický je port USB integrovaný v podstavci, ktorý umožňuje nabíjať smartfón alebo tablet priamo na lampe, aj keď lampa nie je zapnutá.... Stolná lampa Eos je produktom dánskej značky UMAGE, ktorú v roku 2008 založili Søren Ravn Christensen a Jacob Nannestadt Hansen. UMAGE predstavuje exkluzívny, ale cenovo dostupný dizajn. - Na čistenie strednej stolovej lampy Eos sa odporúča použiť sušič vlasov. - Nepoužíva sa perie zo živých zvierat.

Produkt Stredná stolová lampa UMAGE Eos svetlohnedá/oceľ patrí do skupiny produktov Stolové lampy, patrí značke Umage, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Stredná stolová lampa UMAGE Eos svetlohnedá/oceľ - parametre produktu

Stredná stolová lampa UMAGE Eos svetlohnedá/oceľ - história ceny a dostupnosti

Stredná stolová lampa UMAGE Eos svetlohnedá/oceľ - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Stredná stolová lampa UMAGE Eos svetlohnedá/oceľ - ďalšie zaujímavé produkty

Stredná stolová lampa UMAGE Eos svetlohnedá/oceľ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?